HALKIN VEKİLİ

Tarih : 2023-07-19 / Kategori : Siyaset

HALKIN VEKİLİ

Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz geçtiğimiz hafta bir dizi etkinliklere katılmak üzere Iğdır’a gelmişti.

Geldiği gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüş ve aldığı pozitif enerji ile Iğdır’a gelerek ilk olarak gençlerle, ardından iş insanları, kadınlar, bürokratlar, çiftçiler ve basın mensupları ile bir araya gelmişti.

Milletvekili Cantürk Alagöz Ankara’ya döndükten sonra Iğdır’daki etkinlik fotoğraflarına göz gezdirdim.

Kadın buluşmasında çekilen fotoğraflar çok hoşuma gitti. Kadınların aşırı yoğunluğu ve her birinin çözüm bekleyen sorununu dinleyen milletvekili Cantürk Alagöz, Alagöz Holding Iğdır Spor Tesislerinde bağdaş kurup kadınların ortasında oturmuş ve onların derdini dinliyor, sorularına yanıt veriyordu.

Tamamen doğal davranışlar sergileyen Alagöz, fotoğrafının çekildiğinden bile haberdar değildi. Çünkü aşırı bir kalabalık ve yoğun bir ilgi söz konusuydu.

Beş yıldızlı tesisin huzur veren ortamında bağdaş kurup yere oturan milletvekili Alagöz’e fotoğrafı sorduğumda şöyle dedi: “Kadın buluşması etkinliğimizde ilgi oldukça yoğundu. Etkinliğimize katılan analarımızın, bacılarımızın, kızlarımızın bir kısmı tanışmak için gelmişti, bir kısmının sorunu vardı, kiminin işe ihtiyacı vardı... Aşırı yoğun olunca tek tek dinleme ortamı da oluşmayınca ben de yere bağdaş kurup oturdum, kadınlar da etrafıma yığıldılar. Hepsiyle tek tek konuştum. Danışmanlarım talepleri not aldı. Allah’ın izni ile hepsinin sorunu ile tek tek ilgilenecek ve çözüme kavuşturmaya çalışacağım. Siz de takdir edersiniz ki binlerce sorunu bir anda çözmek mümkün değildir. Ama zamana yayıp sabırlı olursak inşallah çözüme kavuşturulacaktır.” dedi.

Doğrusunu konuşmak gerekirse bugüne kadar tarzı böyle olan bir milletvekilimiz olmadı. Elbette her birinin kendine göre tarzı, yeteneği, kabiliyeti vardı ama seçmeniyle böyle bir diyalogu yoktu.

Cantürk Alagöz milletvekilliğinden öte, insan olarak değişmeyen bir karaktere sahip; ne zenginlik ne siyasi güç ne de halkın aşırı ilgisi onun yapısını değiştiremedi.

Alagöz şöyle diyor: “Ben dünyaya dört elle sarılan biri değilim. Vazifemin gereğini yapıyorum. Allah bana bugün bu görevi vermiş ve ben de bunu yerine getiriyorum. Aile terbiyemizde de kibre yoktur. Hoşgörü ve güler yüz, dededen, babadan gelen bir olgudur. Bugün her nerede olursam olayım geldiğim yeri asla unutmam. Önemli olan insanlarımızın geldikleri yeri unutmamaları ve güçlü olabilmek için de çok çalışmalarıdır.” dedi.

Doğal ve içten davranışlar sergileyen ve bu sebeple de Iğdır halkı tarafından sevilen Cantürk Alagöz’e her daim sağlık ve başarı dileriz. Haber: Cabbar Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.