MHP IĞDIR İL BAŞKANLIĞINA HÜSEYİN ATEŞ ATANDI

Tarih : 2023-07-29 / Kategori : Siyaset

MHP IĞDIR İL BAŞKANLIĞINA HÜSEYİN ATEŞ ATANDI

MHP Iğdır İl Başkanı Ersoy İçer’in görevden alınması ile birlikte yerine Hüseyin Ateş atandı.

MHP İl Başkanlığına atanan Hüseyin Ateş atanmasının ardından bir açıklama yaparak şöyle dedi: Saygı değer Iğdır halkı, Milliyetçi Hareket Partisi kıymetli mensupları ve  Fedakar dava arkadaşlarım..
 
Türk milliyetçilerinin lideri, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emir, takdir ve tensipleriyle Iğdır’da MHP il başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. 
 
Türklüğün, Türkiye’nin, Türk milletinin ve Türk dünyasının bilge lideri muhterem Genel Başkanımıza bu itimat, tensip  ve takdirleri nedeniyle şükran ve minnet duygularımı arz ediyorum.
 
Ayrıca Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın beyefendiye de teşekkür ve saygılarımı ifade ederim.
 
Bilinmelidir ki; bundan sonra benimle birlikte görevlendirilmiş diğer yönetim listesindeki yol arkadaşlarımızla beraber, bugüne kadar hizmet etmiş kıymetli dava arkadaşlarımızdan teslim aldığımız “Üç Hilalli  Bayrağımızı”, birlik ve beraberlik içerisinde daha ilerilere, layık olduğu zirveye taşımak boynumuzun borcudur. “ şeklinde konuştu.
 
Hüseyin Ateş, uzun yıllardır Ülkü Ocakları ve MHP’de görev almış, MHP çizgisinden taviz vermeden partisinin yanında yer almış gençlerden birisi olarak  bilinir.Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.