MHP İL BAŞKANI HÜSEYİN ATEŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarih : 2023-08-14 / Kategori : Siyaset

MHP İL BAŞKANI HÜSEYİN  ATEŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Iğdır İl Başkanlığına atanan Hüseyin Ateş’e gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Geçtiğimiz ay MHP Iğdır İl Başkanlığında yaşanan değişim sonucu il başkanlığına Hüseyin Ateş atanmış ve görevi devralarak parti çalışmalarına başlamıştır.

Yoğun tebrik ziyaretleri ile birlikte partisel çalışmalarını devam ettiren Ateş ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Sayın Genel Başkanımızın tensipleriyle MHP Iğdır İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Kongre sürecimiz başlamıştır. Önce İlçelerimiz, beldelerimiz ve sonra da il başkanlığımızın seçimini gerçekleştireceğiz. Partimizin ilçe, belde, köy, mahalle teşkilatlarını oluşturacak, halkımızın sevgisini kazanan kişilerle partimizi liyakatli bir şekilde temsil edeceğiz. Genel merkezimizin vereceği direktifler doğrultusunda hareket ederek ilk yerel seçimde başarımızı kanıtlayacağız.” Dedi.

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş, MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş’e yeni görevinde başarı diledi ve tebrik etti. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.