SÜRKİT’TEN ŞUŞA ANAOKULUNA KURULUM DESTEĞİ

Tarih : 2023-09-07 / Kategori : Eğitim

SÜRKİT’TEN ŞUŞA ANAOKULUNA KURULUM DESTEĞİ

 Geçtiğimiz ay ismi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ın teklifi üzerine ŞUŞA Anaokulu olarak kararlaştırılan anaokulunun tabelaları ve iç donanımı iş insanı Mehmet Sürkit tarafından karşılandı.

Iğdır Merkez Topçular Mahallesi Haydar Aliyev Fen Lisesi karşısında yapımı tamamlanan ŞUŞA Anaokulunun tabela, Atatürk büstü, kapı görselleri gibi tüm ihtiyaçları iş insanı Mehmet Sürkit tarafından karşılandı.

İş insanı Mehmet Sürkit, konuyla alakalı yaptığı açıklamada: "Azerbaycan bizim için Türkiye gibi kutsal vatan toprağıdır. 30 yıldır işgal altındaki topraklarımızın geri alınması için hasretle, özlemle ve gönlü kırık olarak bekliyorduk. Azerbaycan’ın dinamik başkomutanı Sayın İlham Aliyev, Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile işgal altındaki topraklarımız özgürlüğüne kavuşmuştur. Azerbaycan ordusunun kahramanca verdiği mücadele neticesinde 44 gün içinde 30 yıllık hasret son bulmuş, Karabağ özgürlüğüne kavuşmuştur. Türkiye ve Azerbaycan liderleri Şuşa’yı kültür başkenti olarak ilan etmişlerdir. Şuşa’mızın isminin Iğdır’da yaşatılmasına öncülük edenlere teşekkür ediyorum." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı Şuşa Anaokulunun mefruşat ve donanımının tamamlandığını ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrenci alımına başladığını belirtti.

Şuşa Anaokulunun kurulumu için gerekli olan materyalleri karşılayan iş insanı Mehmet Sürkit’e, duyarlılığından ötürü teşekkür ederiz.  Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.