Milletvekili Cantürk Alagöz' Iğdır için “Sözümüz Var”

Tarih : 2023-09-08 / Kategori : Sağlık

Milletvekili Cantürk Alagöz' Iğdır için “Sözümüz Var”

Milletvekili Cantürk Alagöz” Iğdır'a Doktor Müjdesi verdi

AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, uzun süredir uğraş verdiğimiz Iğdır Devlet Hastanesi için 12 Uzman Hekim ve 62 Pratisyen Hekim toplamda 74 Doktorun Iğdır’ımıza atamasının tamamlandığını duyurdu.  
 
  Iğdır’da sağlık sorununu ne olursa olsun çözeceklerini dile getiren Milletvekili Alagöz, “Herkesin bildiği gibi Iğdır’ın sağlık sorununu çözeceğimizin sözünü verdik. Daha önce Eğitim-Araştırma hastanesinin yapılması işini onaylatmıştık. Mart ayında Eğitim-Araştırma hastanesinin ihalesi yapılacak. Şu anda da Iğdır genelinde doktor kadrosunu güçlendirme çalışmalarını yapıyoruz. Bakanlıkla yaptığımız görüşmelerde 12’si uzman, 62’si pratisyen olmak üzere toplam 74 doktorun Iğdır’a tayinini yaptırdık. Iğdır'ımızın taleplerini her daim sahiplenerek çözüme kavuşturan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve destekleri için Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca'ya şükranlarımı sunuyorum.
 
Süreçte verdikleri emekler için İl Başkanımız ve Teşkilatımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Ataması yapılan 12 doktorun uzmanlık alanları şöyle; 2 Aile Hekimi, 3 çocuk sağlığı, 1 gastroenteroloji, 1 göğüs hastalıkları, 1 iç hastalıkları, 1 kardiyoloji, 1 yoğun bakım ve 1 Anestezi ve Reanimasyon. Milletvekili Cantürk Alagöz, sağlık alanında çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.