Okullar Açıldı İlk Ders Zili Çaldı

Tarih : 2023-09-12 / Kategori : Eğitim

Okullar Açıldı İlk Ders Zili Çaldı

Vali Ercan Turan, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ilk gününde öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu.
 
 

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının açılışı dolayısıyla İlköğretim Haftası Kutlama Etkinliği, Bayraktutan Köyü İlk/Orta Okulunda Vali  Ercan Turan ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

İstiklal Marşımızın okunması ve halk oyunları gösterisinin ardından öğrencilere seslenen Vali  Ercan Turan, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim dönemini kutlayarak sözlerine başladı. Valimiz Turan, "Bu heyecanı burada sizlerle paylaşırken büyük bir misyonun, büyük bir davanın neferi olarak burada bulunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bir misyon açıkladı; Türkiye Yüzyılı. Türk insanı bizim kızıl elmamız. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında da eğitim ve öğretime büyük önem vereceğiz. Yarın bu çocuklarımızın içerisinden doktorlar, öğretmenler çıkacak; valiler, kaymakamlar çıkacak ama en önemlisi güzel insanlar çıkacak. Eğitimin en önemli amacı güzel insan yetiştirmek. Bunun için büyük gayret göstermeliyiz.” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Konuşmasında velilerin, öğretmenlerin ve idarecilerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Vali  Turan, bilimin ışığında ahlaklı, erdemli nesiller yetiştirmek için çalışacaklarını belirtti.

Vali  Ercan Turan’ın temsili okul zilini çalmasının ardından öğrenciler sınıflarına koştu. Sınıfları gezerek çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Turan, öğrencilere kitap hediye etti.   Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası