Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kamu Kurum ve Kuruluşları Arasında Spor Karşılaşmaları Yapılacak

Tarih : 2023-09-13 / Kategori : Spor

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kamu Kurum ve Kuruluşları Arasında Spor Karşılaşmaları Yapılacak

Iğdır’da,  Cumhuriyetin 100.  yılı kutlamaları kapsamında, kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik "Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları"  projesi hayata geçirilecek. 
 

"Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları", 18 Eylül  -  05 Kasım 2023 tarihleri arasında basketbol,  masa tenisi ve voleybol,  Türkiye genelindeki 81 ilde eş zamanlı yapılacaktır.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordine ettiği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nın Topçular Spor Salonu'nda, Masa Tenisi ve Basketbol Turnuvası'nın Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapılması planlanmaktadır.

Söz konusu turnuvaya katılım sağlayacak kurumların takımlarının 18-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda yürütülmesi planlanan etkinliklerin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için ihtiyaç duyulacak her türlü desteğin kamu kurum ve kuruluşlarınca sağlanacağı bildirilmiştir. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.