Iğdırspor'dan Yeni Transfer

Tarih : 2023-09-13 / Kategori : Spor

Iğdırspor'dan Yeni Transfer

  Alagöz Holding Iğdırspor,  son 2 sezondur TFF 1.ligde Sakaryaspor’da ilk 11’de forma giyen Hakan Yavuz’u transfer ederek kadrosuna kattı.
 

Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz’ün bizzat seferber olduğu transfer için yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Hakan Yavuz, kendisini Iğdırspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Hakan Yavuz, “Iğdırspor’u daha önceden de yakından takip ediyordum. Projeleri ve hedefleri olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu formayla şampiyonluklar yaşayacağız. Kulüp Başkanımız sayın Cantürk Alagöz’ün fedakarlıklarını boşa çıkarmayacağız” dedi.

Şampiyonluk için her türlü fedakarlıktan kaçınmayacaklarını dile getiren Cantürk Alagöz ise, “Oldukça kariyerli bir futbolcu olan Hakan Yavuz’u kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Kendisi bize şampiyonluk yolunda çok katkılar sağlayacaktır. Lige istediğimiz gibi başladığımızı söyleyemem. Ancak lig daha yeni başladı. Kadro kalitemizle ilerleyen haftalarda lige ağırlığımızı koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah ligin sonunda şampiyon olarak TFF 1. Lige yükseleceğiz” şeklinde konuştu. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.