Iğdır’da 3 Bin Öğrencinin Faydalandığı Yaz Spor Okullarının Kapanış Töreni Yapıldı

Tarih : 2023-09-15 / Kategori : Spor

Iğdır’da 3 Bin Öğrencinin  Faydalandığı Yaz Spor Okullarının  Kapanış Töreni Yapıldı

Iğdır’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen ve yaklaşık 3 bin öğrencinin faydalandığı Yaz Spor Okulları yapılan törenle kapanışı yapıldı.

Gençlik Merkezi Stadı’nda yapılan kapanış programına, Iğdır Vali Yardımcısı Zekeriya Murat Şahan, Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, antrenör ve sporcu ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kafkas dans gösterisiyle devam etti.
 
Programda açılış konuşması yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, il müdürlükleri bünyesinde 100 antrenörün gözetiminde 3 bin çocuğun katılımıyla spor dolu bir yaz tatilini geride bıraktıklarını söyledi.
 
Yaz sporlarının kapanışını yaptıklarını, fakat kış spor okullarıyla birlikte faaliyetlerini devam ettireceklerini ifade eden Çebi, “Bir yazı spor anlamında dolu yaşadık, yüzmeden tekvandoya, bokstan güreşe, karateden jimnastiğe birçok spor branşından özellikle engelsiz spor branşında oldukça verimli bir yaz geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu anlamda emek veren antrenörlerimizi burada tek tek kutluyorum ve bir yaz boyunca spora devam eden, spor içerinde kalan genç sporcu kardeşlerimize de buradan tebriklerimi iletmek istiyorum.” dedi.
 
Programda stadyumda toplanan genç ve minik sporcuların farklı branşlarda gösteri yapması ve Türk Halk müziği konseriyle devam etti.
 
      Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.