CUMHURİYET FOTOĞRAF SERGİSİ

Tarih : 2023-10-28 / Kategori : Sağlık

CUMHURİYET FOTOĞRAF SERGİSİ

            Iğdır   Dr. Nevruz Erez Devlet hastanesinde Cumhuriyet'in 100. Yılı Fotoğraf Sergisi açıldı
         

  Iğdır'da Cumhuriyet'in 100. yıldönümü dolayısıyla bir dizi etkinlikler düzenlenirken. Iğdır Dr.Nevruz Erez Devlet Hastanesi'nde Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla açılan '100 yıldır aynı aşk ve heyecanla' temalı fotoğraf sergisi vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.
               Sergi ile alakalı bir açıklama yapan Iğdır İl Sağlık Müdürü Dr. Abaset Bağcı, Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı bir fotoğraf sergisi düzenliyoruz. Cumhuriyetin ilk yıllarında sunulan sağlık hizmetlerine dair çok sayıda siyah beyaz fotoğraf arşivlerdeki yerini aldı. Genç cumhuriyetin köy köy gezip tedavi yapan doktorları, fedakârca çalışan hemşireleri ve canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının imkânsızlıklar içerisindeki mücadelelerine dair çok sayıda fotoğraf karesi bulunmaktadır. Tam 100 yıl sonra bugün, artık imkânsızlıklarla değil çağın en ileri teknolojileri ile ön plana çıkmaktayız. 100 yıldır aynı aşk ve heyecanla memleketin dört bir yanına şifa oluyoruz, umut oluyoruz. Cumhuriyetimize hayat veriyoruz” ifadelerini kullandı.
            Serginin açılışına Vali yardımcısı Akın Oruç, İl sağlık müdürümüz Dr Abaset Bağcı, Başhekim Dr Tuğrul Sarcan, kurum başkanları hastane çalışanları ve vatandaşlar katıldı.  Fotoğraf sergi 27 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında  1 hafta süreyle açık olacağı belirtildi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.