Iğdır Key Koleji'nde Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Tenis Turnuvası Düzenlendi.

Tarih : 2023-10-30 / Kategori : Eğitim

Iğdır Key Koleji'nde Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Tenis Turnuvası Düzenlendi.

  Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı anısına Iğdır Key Koleji ile Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tenis turnuvası düzenledi. Düzenlenen 7. Geleneksel Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’nda birbirinden güçlü sporcular kıyasıya yarıştı. Maçlar hem Iğdır Key Koleji’ne ait hem de Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait tenis kortlarında yapıldı. 
 

Bir hafta süren müsabakalar sonunda Genç Erkekler kategorisinde Nihat Özsular birinci, Habip Uygun ikinci, Fırat Uygun üçüncü olmuştur. Büyük Erkekler kategorisinde Melih Kesici birinci, Doğan Komutgan ikinci, Mehmet Alper Aslan üçüncü olmuştur. Genç Kızlar kategorisinde Zehra Behşi birinci, Sühan Acil ikinci, Zehra Özçelik üçüncü olmuştur. Büyük Kadınlar kategorisinde Seda Kılığ birinci, İlimnur Çevik ikinci, Esma Çelebi üçüncü olmuştur. 
Çeşitli kategorilerde dereceye giren sporcular Iğdır Key Koleji tenis kortunda düzenlenen ödül töreninde kendileri için hazırlanan pastayı kestikten sonra Iğdır Key Koleji kurucuları ve kampüs müdürünün elinden kupalarını aldılar.  Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.