Iğdır’da Amatör Spor Kulüplerine 100 Bin TL Destek

Tarih : 2023-11-07 / Kategori : Spor

Iğdır’da  Amatör Spor Kulüplerine 100 Bin TL  Destek

20 Amatör Spor Kulübüne, Iğdır Valiliği tarafından 100.000 TL değerinde spor malzemesi desteğinde bulunuldu.

2023-2024 Futbol sezonunda aktif olan Amatör Spor klüplerine Iğdır Valiliği aracılığı ile Iğdır İl Özel İdaresi Destekli ve  Iğdır Gençlik ev Spor İl Müdürlüğü tarafından Spor Kulüplerine destek programı kapsamında amatör spor kulüplerine forma ve top yardımı yapıldı.
 
Iğdır Gençlik ve Spor il müdürlüğüne bağlı gençlik merkezi spor salonu'nda düzenlenen programda konuşan Vali Ercan Turan, İlimizde spor altyapısına önemli yatırımlar yapıldığını belirtti.
 
Vali Turan, Bu çalışmalar Iğdır için büyük bir kazanım. Bu da aslında hakkını iade etmek lazım Cantürk Alagöz Vekilimizin Başkanlığı döneminde çok güzel bir akım yaratması bizim Iğdır sporumuzu bal liginden üçüncü lige ve ordanda ikinci lige çıkarması daha sonra  basket bol alanında desdeklemesi,  bir çok alanda sportif faaliyetlerinin önünü açması ve bizzat yatırım yapmasının çok büyük etkisi oldu. Amatör spor klüplerimizin çalışma alanlarını inceledik. Amatür spor klüplerinin sahalarının iyleştirilmesi tribün ve soyunma odalarının iyleştirilmesi ve çalışmalar kapsamında ikinci amatör lig sahamızıda kazandıracağız. Burdan sportif faaliyetler içerisinde olan Filit başkanımada ben çok teşekkür ediyorum.  Aktif faaliyette olan amatör spor kulüplerimize desteğimiz ilerleyen dönemlerde de devam edecektir. Amacımız gençlerimize sahip çıkmak kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamaktır. Bu güzel etkinliğin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. “dedi.
 
Iğdır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı  Filit Yıldırım, 2023-2024 futbol sezonunda liglere katılan takımlarımıza futbol topu ve forma dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bundan dolayı Sayın Valimize, Genel sekreterimize, Spor il müdürümüze şahsım ve Amatör Spor Kulüpleri adına teşekkür ediyorum.  Sayın Valimize Ayrıca teşekkür ediyorum. İlimizde futbol sahasının bir tane olmasından dolayı sıkıntılarımızı dile getirmiştik. Sayın valimizin desdekleri ile 75 dönüm alandan oluşacak spor tesisi milli emlaktan sporumuza tahsis edildi. Bu 75 dönüm alanda 2 tane spor sahası gençlerimizin hizmetine sunulacaktır. Böylelikle saha sorunlarımız ortadan kalkacaktır. Huzurunuzda sayın Valimize bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.
 
Vali Ercan Turan, Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş, Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, Iğdır İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Kasım Çarman, Gençlik Hizmetleri Müdürü Recai Şahin, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Karaca ve Protokol Üyeliri tarafından spor malzemesi dağıtımı gerçekleşti. Tören hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. 

Foto Galeri
Iğdır’da  Amatör Spor Kulüplerine 100 Bin TL  Destek Iğdır’da  Amatör Spor Kulüplerine 100 Bin TL  Destek Iğdır’da  Amatör Spor Kulüplerine 100 Bin TL  Destek Iğdır’da  Amatör Spor Kulüplerine 100 Bin TL  Destek

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası