Veteriner Hekim Mesut Ulusoy Belediye Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2023-11-18 / Kategori : Siyaset

Veteriner Hekim Mesut Ulusoy Belediye Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Ak partide başlayan yerel seçim sürecinde belediye başkanlığı için aday adayları müracaatlarını yapmaya başladı.
 

AK Parti’den Iğdır Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Veteriner Hekim Mesut Ulusoy’ise adaylık başvurusunu yaptı.

Veteriner Hekim Mesut Ulusoy, “Uzun yıllardır Iğdır’da veteriner hekimlik görevini yapmaktayım. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Iğdır Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Rabbim bu görevi bana nasip ederse en layıkıyla görevimi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet’ düsturuyla hareket edeceğim. Iğdır Belediyesi’ni partimizin rahatlıkla kazanacağına inancım tam. Her zaman partimizin emrindeyim” şeklinde konuştu.

MESUT ULUSOY KİMDİR...

Mesut Ulusoy 1982 Iğdır’da doğdu ilkokulu Atatürk ilkokulunda tamamladı ortaokulu Taşburun ilköğretim ve liseyi Karakoyunlu lisesinde 2001 yılında bitirdi 2002 ile 2007 arası yüzüncüyıl üniversitesi veteriner fakültesi veteriner hekimliği bölümünden mezun oldu 2023 yılında Iğdır Üniversitesi zootekni anabilim dalında hayvan besleme ve yetiştirme konusunda tezli yüksek lisans eğitimi aldı 2007 ile 2023 yılları arası Iğdır’da la-pati veteriner kliniğini işletiyor özel sektörde çalışıyor evli ve iki çocuğu var halen Iğdır’da özel kliniğinde çalışıyor

Haber: Zeki Şıktaş 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.