PROJECİ YENİŞ ÇELİKTEN AK PARTİ IĞDIR BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU İL BAŞKANLIĞINA YAPTI

Tarih : 2023-11-20 / Kategori : Siyaset

PROJECİ YENİŞ ÇELİKTEN AK PARTİ IĞDIR BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU İL BAŞKANLIĞINA YAPTI

Iğdır Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için  Projeci Yeniş Çelikten,  Ak Parti İl Başkanlığına müracaatını yaptı.
Çelikten, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’a adaylık dosyasını teslim ederek başvuru formunu doldurdu.

Çelikten;Saygıdeğer Iğdır Halkımız 2012 yılından beri Iğdır ilimizde ve Türkiye genelindeki birçok ilinde yatırım projelerinin danışmanlığını ve koordinatörlüğünü yapmaktayım. Bu süreç içerisinde çok iyi projelerin olduğunu gördüğümüzde, güzel Iğdır’ımızın bu projelerden yeterince yararlanamadığını ve bu projelerin de ilimize gelmesi için siyasi bir gücün gerekli olduğunu gördüm. Bu siyasi güçte hiç şüphesiz siyasi iktidarın desteği ile mümkündür. Tam da bu noktada bu şehrin tozunu toprağını yutmuş biri olarak milletimizin refahı ve esenliği için her alandaki düşüncelerimizi projelere dönüştürerek yıllardır ilimizin hak ettiği modern ve refah bir il haline getirmeyi arzu etmekteyim.
 
Mevcut bilgi birikim ve tecrübelerimizden yola çıkarak güzel Iğdır’ımıza özellikle projelerin merkezi olan belediyecilik alanında yatırım projelerin, etkisinin uzun yıllar süreceği ve beraberinde yeni hizmet ve projeler yapma gayretiyle bu yola çıkmış bulunmaktayım. Çünkü liyakatin var olduğu yerde üretimden, gelişimden, plandan ve projeden başka hiçbir şey bahsedilmez.
 
Aziz Iğdır’lılar bu bağlamda akademik ve ticari meslek hayatımın da belediye başkanlığı işlevlerine uygun olduğunu, bu kutlu görevi, öncelikle parti teşkilatımızın akabinde Sn. Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ve sonunda ise aziz Iğdır halkının taktirleriyle bizlere tevdi olursa, ilimize güzel ve adaletli hizmetler yapacağımızdan kesinlikle kuşkunuz olmasın, ki şimdiye kadar yapmış olduğumuz projeler de bu arzumun teminatı niteliğindedir.
 
Bu kutlu göreve geldiğimde de daima proje üreten bir belediye için çalışacağız.. ’Ve inşAllah çalışarak üreteceğiz, üreterek gelişeceğiz. Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetlerim selamlıyor hepinize esenlikler diliyorum.”dedi.
 
YENİŞ ÇELİKTEN KİMDİR 
 
Yeniş ÇELİKTEN Melekli Kasabası Iğdır doğumlu olup ilköğretim ve lise öğrenimini Melekli kasabasında tamamlamıştır. Üniversite eğitimi olarak ise Ön lisans Muhasebe Bölümü, Lisans, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ile birlikte Pedagoji Formasyon eğitimini ardından yüksek lisansını Avrupa Birliği bölümünde tamamladıktan sonra Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında ise doktora yapmaktadır. 
 
2012 yılından beri Iğdır ilinde ve Türkiye’nin birçok ilinde özel ve kamu sektöründe yatırım projeleri alanında danışmanlık ve koordinatörlük yapmaktadır. 2015-2019 Yılları arasında Ar-Ge Grup Yönetim Kurulu Başkanı olup mevcut durumda Ar-Ge Danışmanlık Genel Müdür’ü olarak yatırım projeleri alanındaki danışmanlık faaliyetlerine devam etmedir. Ayrıca turizm denetmeni de olan Yeniş Çelikten Doğu Anadolu’daki 200’e yakın otelin yıllık rutin denetim faaliyetlerini gerçekleştirmekte ve işletmelerin sürdürülebilir turizme entegrasyonları konusunda da aktif görev almaktadır.
 
 Çelikten, 2018 Genel seçimlerinde Mhp Iğdır Milletvekili Adayı olup Evli ve 1 Çocuk Babasıdır. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.