Vali Ercan Turan Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Bir Araya Geldi

Tarih : 2023-11-21 / Kategori : Eğitim

Vali  Ercan Turan Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Bir Araya Geldi

Vali  Ercan Turan, Kültür Merkezi’nde okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.
 

“En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında bilgilendirme sunumunun yapılmasıyla başlayan toplantı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bilgilendirme sunumlarıyla devam etti. 

Toplantıda konuşan Vali  Ercan Turan, bağımlılıkla mücadele konusunda okul müdürlerine, öğretmenlere ve ailelere büyük görevler düştüğünü ifade etti. Uyuşturucuyla topyekün mücadelenin başarı getireceğini vurgulayan Vali  Turan, eğitim faaliyetlerinin toplumumuzun geleceğini belirlediği gibi yaşam kalitesini de belirleyen büyük bir etken olduğunu ifade etti.

Vali  Ercan Turan, toplantıya katılan okul aile birliği başkanları ve tüm eğitim camiasına teşekkür ederek konuşmasına son verdi. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Vali  Ercan Turan Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Bir Araya Geldi Vali  Ercan Turan Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Bir Araya Geldi Vali  Ercan Turan Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Bir Araya Geldi Vali  Ercan Turan Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Bir Araya Geldi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.