MERAKLA BEKLENİYORDU ÜLKÜ ÖCAL, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞI İÇİN DİLEKÇE VERDİ

Tarih : 2023-11-23 / Kategori : Siyaset

MERAKLA BEKLENİYORDU ÜLKÜ ÖCAL, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞI İÇİN DİLEKÇE VERDİ

Iğdır belediyesinin deneyimli çalışanı ve aynı zamanda Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Ülkü Öcal istafa ederek aday adaylık müracaatını yaptı. 
 

Iğdır Belediyesinin çeşitli birimlerinde çalışan ve belediye başkan yardımcılığı görevini sürdüren Ülkü Öcal, Ak Partiden belediye başkanlığı için müracaat etti.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için  Ak Parti’ye müracaat tarihi olarak belirlenen 22 Kasım günü sona erdi. 

Son gün belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Ülkü Öcal, aday adaylığı dilekçesini 22 Kasım günü Ak Parti il başkanlığına başvurarak başkan yardımcısı Engin Yaşar’a dilekçesini takdim etti.  
   

Aday adaylığıyla ilgili açıklama yapan Ülkü Öcal şöyle dedi: “25 yıldır belediyede çalışıyorum. Belediyecilik nedir biliyorum. Iğdır’ın sorunları nelerdir, çözümü nedir biliyorum. Vatandaşlardan gelen istek doğrultusunda aday adayı oldum. Iğdırlı artık iktidardan yana olmalı, kayyum belediyecilikle Iğdır’a hizmet geldi. Bu hizmetleri devam ettirmek için aday oldum.” dedi.

Belediye başkan yardımcılığından istifa ederek aday adayı olan Ülkü Öcal aday gösterilip kazandığı takdirde ilk kez bir kadın belediye başkanı seçilmiş olacaktır. 
           Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası