BAŞKAN ZİYATALİ DELİKTAŞ AK PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tarih : 2023-11-23 / Kategori : Siyaset

BAŞKAN ZİYATALİ DELİKTAŞ AK  PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Karakoyunlu geçmiş dönem Belediye başkanı Ziyatali Deliktaş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için  Ak Parti’ye müracaat etti.

Yoğun bir kalabalık eşliğinde partiye gelen Başkan Ziyatali Deliktaş, Karakoyunlu ilçesi Belediye Başkanlığı Aday adaylığı dilekçesini Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’a verdi.
 
Ak Parti toplantı salonunda gerçekleştirilen başvuruda konuşan Başkan  Ziyatali Deliktaş, Yıllardır “İlk günkü aşkla” devam ettiğimiz bu kutlu yolda; Ak Parti Karakoyunlu ilçe belediye başkan adaylığı için dostlarımızla birlikte müracaatımızı Ak parti il başkanımız Sayın Ali Kemal AYAZ’a  sunduk. Rabbim bize nasip ederse, İlçemizin, sıkıntılarının en başında; Doğalgazı, TOKİ’yi, Yüksekokulu, ilçemize getirmek için olağanüstü gayret göstereceğiz. Rabbim, çıktığımız bu kutlu yolda bizleri, sevenlerimizi mahçup etmesin inşallah Bizlerle beraber, aday adaylığı müracaatımızı sunmak için Ak Parti İl Binasına gelen tüm gönüldaşlarıma minnettarım.”şeklinde konuştu.
 
BAŞKAN AYAZ "IĞDIR’DA 7 BELEDİYE'NİN 7 SİNİDE KAZANARAK TARİH YAZACAĞIZ"
Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’ise, Ak Parti teşkilatı olarak sizleri burada ağırlamak bizleri çok mutlu ediyor. Yoğun kalabalık karşısında partimize duyulan ilgi çok güzel bu kalabalık karşısında aldığım hazzı anlatamam kelimeler yetmez yani şimdi Ak Parti ismi kendisini aşmış durumda ülkemizin her noktasına  hizmet anlamında nüfuz etmiş durumda inşallah bunuda Iğdır’da bu yıl belediye noktasın da da taçlandıracağız. Türkiyenin bütün illerinde büyük illerinde ne varsa aynısını Iğdır’a getirme noktasında belediye başkanlığını alarak bunu gerçekleştireceğiz. Gerçekten belediyecilikle doğmuş hizmetle doğmuş bir parti  değerli abilerimizin partimize müracaat etmeleri aday olmaları aday adayı olmaları ondan sonrada hizmet etmeleri bizler için çok önemli ve çok değerli, partimiz hangi adayımız seçilirse ayrım gözetmeksizin çıkan adayımızı desdekleyeceğiz ve yanında olacağız."dedi.
 
Ayaz, Bu gün  Ziyatali Başkanımız burda rabbim ona nasip ederse diğer aday adaylarının tümü ile birlikte yanında olacaktır. Başkanımıza destek olmak amacıyla onunla beraber çalışacağız. Bir başkasıda olursa başkanımız da aynı şekilde desdekleyecektir. Bu hedef doğrultusunda bir birimize destek olursak 7 belediyemiz var yedisinide kazanacağız diye Iğdır tarihinde bir ilki gerçekleştirerek 7 belediyeyide kazanacağız. Biz bu yarışta çok net konuşarak Iğdır’da bir tarih yazacağız. Bunuda sizlerle başaracağız. Türkiye de örnek il olarak 7’de 7’di yaparak yüksek bir oy oranıyla Iğdır’da belediyecilikleri şahlandıracağız. Teşkilat olarak ismimizi tarihe yazdıracağız.” şeklinde konuştu.   Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
BAŞKAN ZİYATALİ DELİKTAŞ AK  PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI BAŞKAN ZİYATALİ DELİKTAŞ AK  PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI BAŞKAN ZİYATALİ DELİKTAŞ AK  PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI BAŞKAN ZİYATALİ DELİKTAŞ AK  PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası