Mevcut Başkan Mustafa Güzelkaya Belediye Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2023-11-23 / Kategori : Siyaset

Mevcut Başkan Mustafa Güzelkaya Belediye Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için  Ak Parti’ye müracaatlar dün itibariyle sona erdi.
 

Aralık ilçesinden Mevcut Başkan Mustafa Güzelkaya, Aralık belediye başkanlığı için adaylık başvuru dilekçesini Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’a  verdi.

Ak Parti toplantı salonunda gerçekleşen başvuruda konuşan Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Dün ilçemizin aile büyükleri, kanaat önderleri ve ilçe halkımız ile birlikte mensubu olduğum AK Parti İl Başkanlığımızı ziyaret ederek aday adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Bizi yalnız bırakmayan İlçemin ak sakallarına, kanaat önderlerine ve ilçemizin gençlerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca İl Başkanımız Sayın Ali Kemal AYAZ'a, İl Yönetimine ve İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin ŞEYRAN'a sıcak karşılamalarından dolayı şahsım ve ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’ise, Ak Parti teşkilatı olarak bir birinden değerli başkan adaylarını ağırlamak bizleri çok mutlu ediyor. Umit ediyorumki Iğdır merkez ve ilçe beldeler olmak üzere 7 belediyenin 7’sinide kazanarak Iğdır’da ve ülkemizde tarih yazacağız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun diyorum.”dedi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası