AMACIMIZ HİZMET, DERDİMİZ MİLLETTİR

Tarih : 2023-11-24 / Kategori : Siyaset

AMACIMIZ HİZMET, DERDİMİZ MİLLETTİR

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz yaptığı açıklamada; “Amacımız hizmet, derdimiz millettir.” dedi.

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde oyunu en çok artıran Ak Parti, ülke genelinde tanınan ve kabul gören Cantürk Alagöz’ü 37 bin oyla milletvekili seçti.
Bu başarının mimarı her ne kadar Milletvekili Cantürk Alagöz olsa da, İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’ın da hakkını vermek gerekiyor.

Çünkü Cantürk Alagöz’ün aday olması noktasında gösterdiği ikna çabası son derece isabetli bir karardı.

Ak Parti, 14 Mayıs genel seçiminin ardından hiç olmadığı kadar yoğun günler yaşamaktadır. İktidara susamış olan Iğdır halkı talep ve isteklerini dile getirmek için Ak Parti İl Başkanlığına akın etmekte, ziyaretçi trafiği oluşturmaktadırlar. Bu ziyaret trafiğine bir de aday adaylığı için gelenlerin yoğunluğunu kattığımızda gündem bir hayli hareketli geçmektedir.  

Yıllardır iktidara hasret olan Iğdır halkı sorunlarına çözüm bulamıyordu. Ancak Cantürk Alagöz’ün vekil seçilmesi ile birlikte Iğdır halkı iktidar nimetlerinden yararlanmaya başladı.

Toplumsal anlamda halkın tamamının yararlanacağı yatırımlar ardı ardına gelirken, bireysel anlamda kamu kurumlarında işe girenler, yıllardır sorununa çözüm bulamayanların sorunlarını çözmesi, terfi, tayin işlerinin hallolması halkta ayrı bir ümit yarattı.

İl Başkanı Ali Kemal Ayaz dün yoğun gündeminden vakit bularak gazetemizi ziyarete gelmiş ve uzun soluklu bir sohbet ile yüreğindekileri paylaşmıştır.

Ali Kemal Ayaz: “Bir kere herkes şunu bilsin ki, ben genel merkezin onayının olmayacağı hiçbir iş ve işleme yeltenmem. Yani belediye başkan adaylığım kesinlikle söz konusu değildir. Bu en başından beridir böyleydi, böyle de devam etti. Birileri aday olacağım noktasında kendi görüşlerini beyan etmiş olabilirler. Bu nazik düşüncelerinden ötürü herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak böyle bir şey söz konusu değildir.

Bakınız ben iktidarın il başkanıyım. Elbette yeri geldiğinde konuşur, kamuoyunu bilgilendirir, hakkımızı savunuruz. Ben bu gibi konuşmaları genelde Ankara’da yapıyorum.

Sayın Milletvekilimiz Cantürk Alagöz öncesi imkanlarımız ölçüsünde şehrimize hizmet getirmek için çırpınıyorduk. Çok güzel işlere de imzamızı attık. Sayın vekilimizle birlikte elimiz çok daha güçlü hale geldi ve şu anda vekilimiz, şehrimizin tüm sorunları ile canla başla ilgilenmekte ve her talebimizi yerine getirmeye çalışmaktadır.
Gerçek şudur ki, Cantürk Alagöz Iğdır için bir şanstır. Bu şansı da iyi değerlendirmekteyiz. Şehrimize yapılan yatırımlar, yapılmasını planladığımız yatırımlar, belediyemizin, il özel idaremizin ve kurumlarımızın desteğiyle gün geçtikçe çoğalmakta, Iğdır’da gerçek manada bir seferberlik ilan edilmişçesine çalışmalar devam ettirilmektedir.

Iğdır belediyesi şehrimizin dört bir yanında yatırımlarını sürdürmekte, asfalt başta olmak üzere tüm belediyecilik hizmeti aksatılmadan sürdürülmektedir.
Belediyemizin büro ve işçi ihtiyacı hepimize malumdu.

150 kişi daimi işçi alımı gerçekleştirdik. Ocak ayında yeniden 150 kişi daha alacağız. Bu sayıyla birlikte belediyemizin ekip sorunu kalmamış olacaktır.

Önümüz seçim, partimizden belediye başkan adaylığı için müracaat eden her bir aday adayı arkadaşımız bizim için çok değerlidir.

İçlerinden birisi aday olacak ve Allah’ın izni, halkımızın da teveccühü ile seçimi kazanacaktır.

Iğdır belediyesi seçim sonrasında emin olun şaha kalkacak, hayallerimizin ötesinde bir yatırım hamlesini başlatacaktır.

Bugüne kadar yapılan yatırımlar Iğdır tarihinde yapılmamış olan yatırımlardır.

Ama seçim sonrası bu yapılanların kat be kat üstünde yatırımla şehrimiz buluşacak, halkımız bunun manevi hazzını yaşatacaktır.

Her şeyden önce insanlarımızın sağduyusunu yitirmemesi gerekmektedir. Bunca yoğunluğun içinde partili arkadaşlarımız, milletvekilimiz, bürokratlarımız yoğun bir şekilde çalışmakta, şehrimizin, halkımızın sorunlarını çözmek için mücadele etmektedir.

Elbette bunca işi yaparken hatalarımız, yanlışlarımız, gözden kaçırdıklarımız olur. Bunu da halkımızın hoşgörüsüne bırakıyoruz.

İnşallah Iğdır’daki belediyeleri kazanarak şehrimizin her yerinde bir kalkınma hamlesi başlatmış olacağız. 2024 yılı, hem ülkemiz hem de Iğdır’ımız için atılım yılı olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Iğdır Milletvekilimiz Sayın Cantürk Alagöz’ün destekleri ile ülkemizi ve ilimizi kalkındırmak için gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

Ak Parti Iğdır İl Başkanlığına geldiği günden itibaren gece gündüz demeden çalışan başarılı İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’a nazik ziyaretlerinden ötürü ve yaptığı açıklamalardan dolayı teşekkür ederiz.   Haber: Cabbar Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası