Iğdır’da AK Parti, Belediye başkanlığı için temayül yoklaması gerçekleştirdi.

Tarih : 2023-11-27 / Kategori : Siyaset

Iğdır’da AK Parti, Belediye başkanlığı için temayül yoklaması gerçekleştirdi.

         Ak Parti Iğdır il başkanı Ali Kemal Ayaz, Mahalli İdareler Seçimleri için partilerine başvuran aday adaylarına gerçekleştirilen Temayül yoklamasında; "Aday adaylarımızdan hangisi aday olursa olsun hep beraber onun peşinde sandıkta AK Parti oylarını patlatacağız " dedi.
 

                Parti binasının toplantı salonunda  düzenlenen Temayül yoklamasına, AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, ilçe belediye başkanları ve parti yönetimi ile üyeler katıldı.
          Ali Kemal Ayaz "Bu temayül yoklaması AK Parti'nin 22 yıllık siyasi ömrü boyunca her sene yaptığı, ciddiye aldığı teşkilat mensuplarının kanaatlerinin önemli olduğunun göstergesi olarak ortaya çıktı. Şunu açık ve net ifade edelim ki; aday belirlemesinde birinci temayül yoklaması var. Etki oranı yüzde 30. İkincisi anket var. İlçelerle, il belediyeleriyle, ilgili anket araştırmaları var onların etki oranı da yüzde 40 ve genel merkezin bu ikisinin bütünleşmesinden dolayı bir tercih hakkı var. Bu çerçevede devam ediyor. Hakikaten bize yakışır bir temayül yoklaması. Aday adaylarımızdan hangisi aday olursa olsun hep beraber onun peşinde 31 Mart tarihinde sandıkta AK Parti oylarını patlatacağımızı ifade ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak da bütün aday adaylarına değerli belediye başkan adayı aday adaylarımıza, il genel meclis belediye meclisi aday adaylarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
                500’ün üzerinde delege temsilci Iğdır belediye başkan aday adayları için oy kullandı. Haber: Zeki Şıktaş 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası