175 Adet Fidan Toprakla Buluştu

Tarih : 2023-11-27 / Kategori : Sağlık

175 Adet Fidan Toprakla Buluştu

Iğdır İl Sağlık Müdürü Dr. Abaset Bağcı, Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü olarak, çevremize duyarlı bir anlayışla, hastane bahçemizi ağaçlandırma projesini başlatmanın heyecanını yaşıyoruz.”dedi.
 

  Bağcı, Sağlığın sadece hastalıklara değil, aynı zamanda çevreyle olan uyumumuza da bağlı olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple, hastane bahçemizi zenginleştirmek ve doğal bir yaşam alanı oluşturmak adına ağaçlandırma projesini hayata geçirme kararı aldık. 175 adet fidan ile başladığımız bu projenin amacı, sadece estetik bir güzellik katmak değil, aynı zamanda hastalarımıza, ziyaretçilere ve çalışanlarımıza huzurlu bir ortam sunmak; bu çerçevede yeşilin ve doğanın iyileştirici etkilerini vurgulamaktır.
  Ağaçlandırma projesi kapsamında, yerel bitki türlerini tercih ederek doğal ekosistemi desteklemeyi amaçlıyoruz. Ayrıca, bu adımın çevresel sorumluluk bilincini artıracağını ve toplum sağlığına olan olumlu katkıyı güçlendireceğini düşünüyoruz. 

Siz değerli basın mensupları ve halkımızla bu projeyi paylaşarak, çevremizi koruma ve güzelleştirme konusundaki kararlılığımızı vurgulamak istiyoruz. Hep birlikte daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir geleceğe adım atmaya devam edeceğiz.

Bu projenin hayata geçmesinde büyük katkı sağlayan başta Vali Yardımcısı  Akın ORUÇ ve Iğdır il Orman Müdürü Taner Tazegün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

175 Adet fidan Vali Yardımcısı  Akın Oruç, Iğdır İl Sağlık Müdürü Dr. Abaset Bağcı, Hastahane  Başhekimi Dr. Tuğrul Sarıcan, Baş Hekim Yardımcıları, Hastahane personelleri tarafından hastahane bahçesine dikildi. Haber: Ali Şıktaş

 

Foto Galeri
175 Adet Fidan Toprakla Buluştu 175 Adet Fidan Toprakla Buluştu 175 Adet Fidan Toprakla Buluştu 175 Adet Fidan Toprakla Buluştu

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.