Ahmet Aras MHP’ den Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2023-11-30 / Kategori : Siyaset

Ahmet Aras MHP’ den Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı

MHP’den Iğdır Belediye Başkanlığı için aday adayı olan iş insanı  Ahmet Aras, MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş’i ve partilileri ziyaret ederek basın açıklamasında bulundu.
 

Iğdır Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ahmet Aras, Yoğun kalabalık eşliğinde il binasına geldi.

Aras, Basın açıklamasında Aday müracatımda Sayın bilge liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi ve sayın genel başkan yardımcılarımızla görüşerek ittifaklı çatı adayının partimize verilmesi gerektiğini gerekçeleri ile arz ettim. Adaylık partimize verildiğinde ve adaylık şahsıma tebliğ edildiğinde seçimi kazandığımızda Iğdır’da belediyecilik anlamında yep yeni bir hizmet anlayışı gelecek, plan ve projelerimizi en güzel şekilde hayata geçireceğiz. Yıllar önce bir çok projeyi şimdiki kayum belediyesi hayata geçirmiştir. Seçildiğim taktirde geriye kalan projelerimi günümüz koşullarında ilimizin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçireceğim. İnşallah aday olur seçilirsem siyasi kimliğimi bir tarafa bırakıp bütün Iğdır’a eşit hizmet götüreceğim. Iğdır’ı tek başıma değil Akil ve Ak sakkallar ile istişare ederek onların fikir ve görüşlerini dikkate alarak birlikte yöneteceğiz. “dedi.

MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş’ise, Aras ailesi hepinizin mağlum olduğu gibi şehrimizin köklü ailelerindendir. Sevilen sayılan kıymetli bir ailemiz. Ahmet abimiz uzun yıllardır şehrimizde güzel hizmetler yapan değerli bir iş insanımızdır. Partimize her dönem katkıları olmuştur. Sevdiğimiz bir büyüğümüz. Kendisinin az önce bahsettiği projelerden biride şu anda hayata geçirilen projelerden Millet bahçesidir. Hayata geçirildi. Taktir genel başkanımızındır. İnşallah ilimiz için hayırlısı olur.”dedi. Haber: Ali Şıktaş

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası