Muharrem Çeçen MHP’den İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2023-12-07 / Kategori : Siyaset

Muharrem Çeçen MHP’den İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığını Açıkladı

İl Genel  meclis üyeliği aday adaylık başvurularının devam ettiği Milliyetçi Hareket Partisi’nde müracaatlar devam ediyor.
 

Iğdır’ın sevilen İş İnsanı Muharrem Çeçen, MHP’den İl Genel Meclis üyeliği için MHP İl Başkanı Hüseyin Ateş’e başvuru dilekçesini taktim etti.

İş Adamı Muharrem Çeçen, Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır il genel meclisi üyeliği için aday adayılığı başvurusunu yaptım siz değerleri dostlarımla paylaşmaktan onur duyuyorum. ”dedi.

Çeçen, Bu şehir bizim, bu memleket bizim. Her bir karışına hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda rabbim bizleri utandırmasın. Iğdır’ın  köylerini ve halkın problemlerini biliyorum. Problemlere çözüm üretmek için halkımızn desteğiyle MHP İl Genel Meclis Üyeliği’ne aday adayı oldum. İnşallah hayırlısıyla hemşehrilerime hizmet etme yarışında mücadele ederim” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Hüseyin Ateş, İl Genel Meclis Üyeliği’ne aday adaylığını duyuran Geçmiş Dönem Millet Vekili Adayı ve Belediye Meclis Üyesi İş İnsanı Muharrem Çeçen’e  çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi. Haber: Ali  Şıktaş

Foto Galeri
Muharrem Çeçen MHP’den İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığını Açıkladı Muharrem Çeçen MHP’den İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığını Açıkladı Muharrem Çeçen MHP’den İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığını Açıkladı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası