TADDEF’TEN AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarih : 2023-12-11 / Kategori : Kültür & Sanat

TADDEF’TEN AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜNE  HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

      Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve   Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, yönetim kurulu üyesi Ali Şıktaş ile   Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü  Selçuk Akgül’ü, ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak Yüreğim İrevan’da Kaldı ve Soykırım kitabını hediye etti.

                    Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne atanan Selçuk Akgül ‘ü makamında ziyaret eden, Serdar Ünsal  ve Ali Şıktaş sohbet ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
 
            Dernek başkanı Serdar Ünsal, derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.”dedi.
 
              Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü  Selçuk Akgül, Serdar Ünsal  ve Ali Şıktaş‘a anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederek dernek çalışmalarında  başarılar diledi. Ziyaret hoş sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Haber: Zeki Şıktaş          

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.