“Mübariz” filmi Iğdır Kültür Merkezi Sinema Salonun’da gösterime girecek

Tarih : 2024-02-12 / Kategori : Kültür & Sanat

“Mübariz” filmi Iğdır Kültür Merkezi Sinema Salonun’da gösterime girecek

              Azerbaycan ve Türk Dünyası’nın Milli Kahramanı Mübariz İbrahimov adına çekilen “Mübariz” filmi dünyada ve Türkiye’de ilk defa güzel şehrimiz Iğdır Kültür Merkezi Sinema Salonun’da Araz Doğa Sporları ve Kültür Kulübü derneği organizasyonunda Iğdır Belediye Başkanlığı himayesinde gösterime girecek.
 

            ArazDer Başkanı Serpil Önal, Film 15 Şubat Perşembe Saat: 18.00’da Resepsiyon, Saat: 19.00’da Gala, 16-17 Şubat tarihlerinde ise biletli olarak saat:15,30’da  gösterimde kalacak olup ve  3 gün boyunca başrol oyuncusu, film yönetmeni ve filmin senaristi değerli sanatçılarımızda bizlerle birlikte olacaktır. Bu gurur derneğimiz ArazDer’e ve şehrimize yeter. Bizlere destek veren Sayın Milletvekilimiz Cantürk Alagöz’e,  Iğdır Valimiz ve Belediye Başkan Vek. Sn. Ercan Turan’a, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz'a,  Dilucu Turizm ve Meta Metamatik Öğretim Kursu’na katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.. 

                   Şehit Mübariz’i seven ve saygı duyan tüm hemşehrilerimizi destek vermeye davet ediyoruz.

                    Filmin geliri Karabağ şehit ailelerine bağışlanacaktır.

                    Biletleri Dilucu Travel-ArazDer (05306378130 ve +90 (507) 630 15 26), Iğdır Kültür Müdürlüğü, Mado, Meta ve Pellac  Cafe’den temin edebilirsiniz.”dedi. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.