MİLLETVEKİLİ CANTÜRK ALAGÖZ’DEN HASTANEYLE İLGİLİ MÜJDELİ HABER

Tarih : 2024-02-18 / Kategori : Sağlık

MİLLETVEKİLİ CANTÜRK ALAGÖZ’DEN HASTANEYLE İLGİLİ MÜJDELİ HABER

AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanı Prof. Dr. Fahrettin Koca ile görüştüğünde yatırım programına alınmasını sağladığı yeni hastanenin zemin etüt proje ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.

Milletvekili Cantürk Alagöz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanımız sayın Prof. Dr. Fahrettin Koca ile yaptığım görüşmede Iğdır’a yapılacak yeni hastanenin yatırım programına alınmasını sağlamıştık. Yeni hastanemizin zemin etüt proje ihalesi yapılmıştır. En kısa sürede ihalesi yapılacaktır. Iğdır’ın sağlık sorununu kesinlikle çözeceğiz. Söz verdiğimiz gibi iki yıl içinde Iğdır’dan hiçbir hasta il dışına çıkmayacak. Iğdır’ımız her şeyin en güzeline layıktır. İnşallah 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde de Iğdır Belediyesini kazanarak Iğdır’ı tarihte görmediği hizmete boğacağız. Söz verdiğimiz üzere Iğdır’ı kalkındırmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
Cantürk Alagöz, ayrıca hastanede çalışacak doktorların sosyal hayatlarını iyileştirmek amacıyla yapılacak 160 milyon TL maliyetli 82 konutluk projeyi üstlenerek kendi cebinden yapacak. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası