SİNAN OĞAN’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2024-02-18 / Kategori : Gündem

SİNAN OĞAN’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Iğdır eski Milletvekillerinden Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan amcası oğlunun taziyesine katılmak için geldiği Iğdır’da gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Tanınmış siyasetçi, araştırmacı stratejist Dr. Sinan Oğan Amcası oğlu Melekli kasabası sakinlerinden Zeynal Oğan’ın oğlunun vefatı sebebiyle taziyede bulunmak için Iğdır’a geldi.

Beraberinde ki partili arkadaşları ile gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştiren Dr. Sinan Oğan, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş ile gündeme dair bir süre hasbihal etti.

Dr. Sinan Oğan bugün saat 19.00’da Ak Parti Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal’ı vali yolunda ki seçim ofisinde ziyaret edeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı adayı olarak ülke genelinde ciddi bir karşılık gören Dr. Sinan Oğan, seçimlerin ikinci tura kalmasıyla birlikte desteğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana açıklamış ve bir kısım çevreler de bu duruma tepki göstermişlerdi.

Sosyal medya ve bazı gazetelerde hakkında her ne kadar olumsuz sözler sarf edilip iftiralar atılmış olsa da Dr. Sinan Oğan duruşunu değişmeyen, şehrimizin önemli bir değeridir.

Kendisine nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederiz.  Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası