MHP İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYI ÖZCAN GÜNSOY’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2024-02-26 / Kategori : Siyaset

MHP İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYI ÖZCAN GÜNSOY’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Bir dönem MHP Iğdır İl Başkanlığı görevinde bulunan Av. Özcan Günsoy 31 Mart yerel seçimlerinde MHP’den İl Genel Meclis üyeliği birinci sıra adayı oldu.

 

Iğdır’da tanınmış Avukatlardan Özcan Günsoy adaylığının açıklanmasının ardından gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Özcan Günsoy ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Öncelikle mensubu bulunmaktan onur duyduğum partim MHP tarafından İl Genel Meclis Üyeliğine aday gösterilmemden ötürü partime ve yürütme organlarına teşekkürlerimi sunuyorum.

Daha önce onur ve şerefle il başkanlığını yaptığım MHP’den Iğdır merkez il genel meclis üyesi adayı olmak benim için gurur vesilesidir. Kıymetli arkadaşlarım Yıldırım Sarıcan, Ali Akgün, Fatih Eroğlu ve Bulut Aras ile çıktığımız bu yolda partimizi ve halkımızı en liyakatli şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda Ak Parti Cumhur İttifakı adayı Sayın Ülkü Öcal’ı destekliyor, kazanması için gece gündüz mesai harcıyoruz.

İl Genel Meclisinde ittifak olmadığı için partimiz MHP’nin teveccühü ile bizler aday gösterildik. İnşallah Allah nasip ederse halkımızın teveccühü ile seçildiğimiz takdirde halkımızın hizmetinde olacağız.” Dedi.

Mesleki kariyerinin zirvesinde olan ve toplumla son derece iyi diyaloğa sahip olan MHP İl Genel Meclis Üyesi adayı Av. Özcan Günsoy’a çıktığı yolda başarılar dileriz. Haber: Ali  Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.