MHP İL BAŞKANI ATEŞ’TEN BİRLİK ÇAĞRISI

Tarih : 2024-03-01 / Kategori : Siyaset

MHP İL BAŞKANI ATEŞ’TEN BİRLİK ÇAĞRISI

MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş, MHP Iğdır İl Genel Meclis Adayları Av. Özcan Günsoy, İş İnsanı Yıldırım Sarıcan ve Sönmez Kaya gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirerek gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş ile bir süre hasbihal ettiler.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler sebebiyle Cumhur İttifakı kapsamında Ak Parti adayı Ülkü Öcal’ı canla başla desteklediklerini açıklayan İl Başkanı Hüseyin Ateş, ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda içinde bulunduğumuz seçim arifesinde  Cumhur İttifakı Ak Parti adayımız Sayın Ülkü Öcal hanımefendiyi tüm parti organlarımız ile canla başla desteklemekte, gece gündüz demeden sahada seçmenlerimiz ile buluşmakta ve oylarına talip olduğumuzu beyan ederek desteklerini almaktayız.” Dedi.

Başkan Ateş sözlerine şöyle devam etti: “31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak merkezde sadece İl Genel Meclisi adayı ile seçime girdik. Av. Özcan Günsoy, Yıldırım Sarıcan, Ali Akgün, Fatih Eroğlu ve Bulut Aras beylerle seçime girmiş bulunmaktayız. Ancak Belediye Başkanlığı seçiminde Cumhur İttifakımızın adayı Sayın Ülkü Öcal hanımefendiyi desteklemekteyiz. Teşkilatımızın tüm organları ile sahada çalışmalar yapmakta, şehrimizin tüm kadirşinas insanlarına ulaşmaya çalışmaktayız. Gün mazeret üretme, kırgınlık, küskünlük tartışması yapma günü değildir. Gün birlik olma, birlikte bu şehri yönetme, birlikte tüm renkleri kucaklayabilme günüdür.

Seçim atmosferine girdiğimiz bugünlerde ara ara duyduğumuz küskünler, kırgınlar sözü doğrusu Iğdır halkına hiç yakışmıyor. Elbette seven sevdiğinden kırılabilir ama günü geldiğinde elbette ki birlik olmasını da bilir.

Bizler Türk Milliyetçileri olarak vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ay yıldızlı bayrağımızın gönderde ebedi dalgalanması için nasıl ki canımızı hiçe sayabilen bir ruha sahipsek, bahçemizde ki rengârenk çiçekleri de bağrımıza basabilecek yürekte, koklayıp baş tacı yapabilecek bir kalbe sahibiz.

Bakmayın siz art niyetli kişilerin kötü niyetli sözlerine. Iğdır halkı her daim bir bütün olmuştur. Her zamanda bir bütün olarak kalmaya devam edecektir.

Allah’ın izniyle, Iğdır halkının teveccühü ile Cumhur İttifakı Ak Parti adayı Sayın Ülkü Öcal seçimi kazanıp göreve başladığında göreceksiniz herkes mutlu olacak, her bir Iğdırlı aldığı hizmetten ötürü teşekkür edecektir.

Bizlerin buna olan inancı tamdır.

Hükümetimizin tüm kaynaklarını el birliği ile Iğdır’a aktarmak için bir saniye bile boşa geçirmeden çalışacak, şehrimizin kalkınmasına katkıda bulunacağız.

31 Mart yeril seçimlerinin şimdiden ülkemize ve Serhat şehrimiz Iğdır’a hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

İnşallah Sağduyulu halkımız hem Cumhur İttifakı adayı Sayın Ülkü Öcal’ı hem de MHP İl Genel Meclis Üyelerimizi oyları ile onurlandırır ve kazandırırlar.” Dedi.

MHP’nin genç İl Başkanı Hüseyin Ateş’e ve ekibine nazik ziyaretlerinden ve kıymetli açıklamalarından ötürü teşekkür ederiz. Haber: Ali  Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.