ÜLKÜ BAŞKAN PROJELERİNİ TANITTI

Tarih : 2024-03-18 / Kategori : Siyaset

ÜLKÜ BAŞKAN PROJELERİNİ TANITTI

 Pazar günü coşkulu bir kalabalığın iştiraki ile gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal hem muhteşem projeleri ile beğeni topladı hem de konusuna hakim, kürsüye hakim, ne dediğini bilen, ne yapması gerektiğini bilen bir karizma ortaya koydu.

Ak Parti teşkilatlarının günler öncesinden organize ettiği proje tanıtım toplantısı Iğdır Alyans düğün salonunda yapıldı. Oldukça kalabalık geçen programı yüzlerce kişi ayakta izledi. 

Proje tanıtım toplantısının açılış konuşmasını Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz yaptı ve şöyle dedi:  “31 Mart’ta Iğdır’da bir tarih yazacağız.” 

Cumhur İttifakı Iğdır Belediye Başkan Adayı Ülkü Öcal’ın Proje tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz; “Sayın Milletvekilim ve Sayın Ak davamın Ak yoldaşları, çok değerli Iğdırlı hemşerilerim, basınımızın güzide temsilcileri, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. 11 ayın sultanı Ramazan ayındayız. İnşallah Ramazan'ın hürmetine 14 gün sonra Iğdır’da yeni bir gelecek. Yeni bir umut doğacaktır. Bundan dört buçuk yıl önce gönülleri fethetmek için çıktığımız bu yolda 2023 seçimlerinde oyunu en fazla artıran il olma gururunu yaşatan Iğdır’ımızda çok güzel bir sonuçla Türkiye birincisi olduk. Bu güçle sadece Iğdır’da değil Türkiye’de de adından söz ettiren bir milletvekiline sahip olduk. Onun ve Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, liderimiz, önderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteği ile inşallah 14 gün sonra 31 Mart’ta bir tarih daha yazacağız.” dedi.


MİLLETVEKİLİ ALAGÖZ, SAHTEKARLARA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz tanıtım toplantısında hem duygulandı hem de sert konuştu. 

Alagöz konuşmasında:  “5 yılda bir “gonak” misafir gibi gelen çantacılar şimdi evin sahibi olmak istiyorlar. Sahte hesaplarla, sahtekarlıklarla bu çocukların geleceğinin çalınmasına izin vermeyeceğiz.” dedi.
Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz; “Adalet duygusu olmayan, emeğe saygısı olmayanın, Allah katında yeri yoktur. 

20 yıldır canını malını yüreğini ortaya koymuş bu ülkeye hizmet ediyor. Bu hakkı desteklemezsek bize yazıklar olsun. Burası er meydanı, 5 yıldır gecem gündüzüm, yüreğim cüzdanım, ailem, çocuklarım her şeyi bir tarafa itmişim bütün varlığımı bu ile adamışım. Bu ili çok seviyorum. Bu ilden tek bir çıkarım var, o da çocuklarımızın geleceğinin huzurlu olması, güvenli olması; gençlerimizin başının dik olması... Başka da bir çıkarım yok... Ve burası er meydanı erkekleri, kadınların meydanı, sahte hesapların sahte sayfaların değil. 5 yılda bir ellerine çantalarını alıp gelen sahtekarlarla, sahte hesaplarla bu çocukların geleceğini çalmak isteyenlere asla  izin vermeyeceğiz. Bu meydanı size bırakmayacağız. Bu bayrağı biz dalgalandıracağız. Gücü yeten varsa gelsin bu ay yıldızlı bayrağı aşağı indirsin, hodri meydan. Yıllarca tek hedefleri oldu, sadece koltuk sevdası değil, tek bir dertleri var o da bayrak düşmanlığı, ülke düşmanlığı... Bütün amaçları bundan ibaret olduğu için kardeşliğe, başarıya, hizmete ve güzelliğe izin vermek istemiyorlar. Hodri meydan, 31 Mart'ta görüşmek üzere diyorum. Şu an çok duygu yüklüyüm çünkü varlığımı sizlere adamışım. Sahtekarları görünce susamıyorum. Yüreğim kaldırmıyor. Bahtiyar Vahapzade bir şiirinde diyor ki “Gonağa buyur diye diye özümüz olmuşuz gonak, gonak olup evin sahabı." Şimdi çantacılar evin sahibi olmak istiyorlar. 

Buna izin yok. Buna geçit yok. Bu şehir Kürt'ü ile, Türk'ü ile, Çerkez'i ile, Terekemesi ile birdir, bir olacaktır. Ben iddia ediyorum. Ben Kürtüm, ben Türküm, Ben Terekemeyim, Ben Çerkezim... Aksini söyleyen varsa karşıma çıksın. 

O yüzden şuna eminim, bu seçim Iğdır’ımızın, çocuklarımızın geleceğidir ve biz geleceğimize sahip çıkacağız. Yüzünüzden, yüreğinizden, gözünüzden ben bunu net görüyorum ve sizlere inanıyorum ve sizlere güveniyorum. 
Iğdır doğunun Çukurovası, Iğdır doğunun Paris’i, güneş ilk Iğdır'dan doğar o zaman ben size söz veriyorum. 
31 Mart’tan sonra Iğdır gerçekten doğunun Paris’i olacak. Doğunun Çukurovası olacaktır. Sizden bir söz istiyorum seçimi kazanmak olmaz sandıkta ezip geçeceğimize söz veriyor musunuz?” Dedi. 

Cantürk Alagöz’e halkın ilgisi yine her zamanki gibi aşırı yoğundu. 

ÜLKÜ ÖCAL ANLATTIKÇA DİNLEYİCİLER ALKIŞLADI

Konuşma ve sunum kabiliyeti oldukça yüksek olan Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal selamlama konuşmasının ardından seçildiği takdirde yapmayı vaat ettiği yatırımları tek tek sıraladı. 

Hem Ülkü Başkan hem de Ak Parti ekibi dersine iyi çalışmıştı. 

Günler öncesinden hazırlanan kitapçık davetlilere bir çanta içinde hediye edildi. Dergide yapılacak olan yatırımların tamamı yer alıyordu. Ülkü Başkan da slayt ortamında tüm ayrıntıları ile projelerini anlattı.   

Başkan Ülkü Öcal yaptığı konuşmada; ”Iğdır hazır, gerçek belediyecilik zamanı geldi. 1 Nisan günü birbirinden güzel projelerimizi hayata geçireceğiz. 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuyla çıktığımız bu yolda eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.“
Projelerini tek tek sıralayan Öcal; “Daha dirençli bir Iğdır için önceliklerimizden birisi de kentsel dönüşüm olacaktır. Öncelikle hemşerilerimizi riskli yapılardan kurtaracak, modern, konforlu ve güvenli konutlara kavuşturacağız. Haydar Aliyev Parkı ve Şehir Meydanı Projemiz, Iğdır’ımızın çehresini değiştirecek, şehrimize değer katacak! Bunun yanı sıra, kapalı otopark,  millet kıraathanesi, meydan, Atatürk Anıtı, Haydar Aliyev Anıtı,  tören alanı, oturma ve dinlenme alanları, yeşil alanlar, kadın sosyal yaşam merkezleri, mahalle kreşleri, sosyal kart, ulaşım master planı, engelsiz yaşam merkezi, gençlerimiz için istihdam merkezi, toplu ulaşım havuz sistemi, kavşak ve yol geometri düzenlemeleri, akıllı şehir uygulamaları, akıllı duraklar, elektrikli otobüs  gibi birçok projeyi 31 Mart'ta oylarımızı sandığa gömerek 1 Nisan günü birbirinden  güzel projelerimizi hayata geçireceğiz.“ şeklinde konuştu. 

Başkan Ülkü Öcal’ın konuşmaları ayakta alkışlandı ve tüm davetlilerle birlikte Vekil Cantürk Alagöz, İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve Başkan Ülkü Öcal seçim ofisine doğru yürüyüş gerçekleştirdiler.  Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
ÜLKÜ BAŞKAN PROJELERİNİ TANITTI ÜLKÜ BAŞKAN PROJELERİNİ TANITTI ÜLKÜ BAŞKAN PROJELERİNİ TANITTI ÜLKÜ BAŞKAN PROJELERİNİ TANITTI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası