"Büyük Eğitim Camiası Buluşması" Programı Gerçekleştirildi

Tarih : 2024-03-27 / Kategori : Eğitim

Iğdır’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen işbirliğinde “Büyük Eğitim Camiası Buluşması” yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Etkinliğe Iğdır Valisi Ercan Turan, Ak Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı Ülkü Öcal’da katıldı.
 
Iğdır Ak Parti Milletvekili Cantürk Alagöz etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada; “Iğdır Valimiz Sayın Ercan Turan, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Sayın Ülkü Öcal ve İl Başkanımız Sayın Ali Kemal Ayaz ile birlikte Iğdır’da görev yapan öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımızla bir araya geldik. Eğitim çalışanlarımızın ve okullarımızın sorunları, ihtiyaçları ve çözüm önerileri hakkında çok verimli bir söyleşi gerçekleştirdik. Toplantının düzenlenmesinde emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürümüz ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Etkinlikte Eğitim-Bir-Sen üyeleri istedikleri soruları ve halihazırda bulunan sorunlarını yetkililere anlatma fırsatı buldu. Sorunları dinleyen yetkililer üyelere sorunların takibi ve çözümü noktasında tam destek vereceklerini kaydettiler.  Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası