ÖCAL; 31 MART ZAFERİNE YÜRÜYORUZ

Tarih : 2024-03-28 / Kategori : Genel Haber

ÖCAL; 31 MART ZAFERİNE YÜRÜYORUZ

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal; “Adım adım hep birlikte 31 Mart zaferine yürüyoruz.”

Cumhur ittifakı adayı Ülkü Öcal; “Adım adım hep birlikte 31 Mart zaferine yürüyoruz. 1 Nisan günü tarih yazıp Iğdır halkına hediye edeceğiz.” dedi.
 
Cumhur ittifakı adayı Ülkü Öcal, seçim koordinasyon ofisini akın akın ziyaret eden  dernek üyelerine, sendikalara,  vatandaşlara teşekkür etti.
 
Öcal: “Hepinizin ayağına yüreğine sağlık hoş geldiniz. Bu birlik ve beraberlik ile 1 Nisan günü başarımızın ne kadar büyük olduğunu ne kadar kıymetli olduğunu, büyüklerimizle, abilerimizle, kadınlarımızla beraber Iğdır hiç görmediği kadar güçlü olacaktır. Hiç görmediği kadar birlik ve beraberlik içinde olacaktır. Sayın vekilimin aldığı o bayrağı el ele göğüs göğüse tüm teşkilatlarımızla halkımızla ve Iğdır’a gönül veren gönüldaşlarla beraber o rüzgârı öyle bir estireceğiz ki Iğdır’da bir tarih yazacağız. Ve bu tarihi sizler yazacaksınız. Bizler inanarak bu yola çıktık. Ve öyle çok inandık ki gecemiz gündüzümüz olmadan sizler bizlerden de çok çalışarak bizlerin inancını daha çok artırdınız. İnanmış bir halk için inanan bir millet için başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Allah’ın izniyle bizlerde 1 Nisan günü başarmış olarak bu şehirde yürüyeceğiz. Hep birlikte aşılmayacak duvarları birlikte aşacağız. 1 Nisan günü tarih yazıp Iğdır halkına hediye edeceğiz.“ dedi.
 
AK PARTI İL BAŞKANI ALI KEMAL AYAZ, 1 NISAN SABAHI IĞDIR’DA GERÇEK GÜNEŞ DOĞACAKTIR.
Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, “Her yerde olmak gibi bir duan varsa, gönüllere gir; çünkü sevenler, sevdiklerini gönüllerinde taşırlar.” dedi.
Ayaz, Seçimlere sayılı gün kaldı. Her geçen gün saflarımızı biraz daha sıklaştırıyoruz. Allah nasip etse 1 Nisan sabahı Iğdır’da gerçek güneş doğacaktır. Iğdır’ın sahte güneşe ihtiyacı yoktur. Iğdır’ın Ülkü ablası burada, gerçek güneşi burada, Iğdır’ın her yerini her noktasını aydınlatacaktır. Bu memleketi ne olur ihanetçi çetelere bırakmayalım. Bu memleket bizlerin çoluk çocuğumuzun geleceği, bu memleket umudumuz, bu memleket gerçekten bizim geleceğimizdir. Gidecek başka yerimiz yok. Memleketimize hep beraber sahip çıkacağız.” şeklinde konuştu.
 
CANTÜRK ALAGÖZ “IĞDIR’IN NAMUSUNA DİL UZATANLARI 31 MART’TA SANDIĞA GÖMELİM”
Ak Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’de yaptığı konuşmada: “Benim çalışmayan adamla işim olmaz. Ben şunu görüyorum. Şuan Iğdır’da inanılmaz bir enerji görüyorum. İnanılmaz bir birliktelik var. Teşkilatıyla, başkan adayıyla, vekiliyle, milletiyle, halkıyla, çoluğuyla, çocuğuyla, kadınlarıyla bu birliğin önünde hiç kimse duramaz. Ben hanımlardan özür diliyorum. İki gündür şehirde bir takım ses kayıtları dönüyor. Malum çeteler biz bunları basit dolandırıcılar olarak sanıyorduk, meğerse altında ciddi bir çete varmış... Bu çetenin bir amacı var. Bu şehri nasıl bölebiliriz diye hesap yapıyorlarmış… Ve sizden özür diliyorum. Şerefsizin ses kaydında diyor ki Iğdırlıların “anasını avradını” nokta nokta senin “ananı avradını” nokta tokta haddini hukukunu o kadar aşmışlar ki bu toplumun anasına avradına sövecek kadar şerefsizmişler.  Bunlara 31 Mart’ta derslerini verelim. Bu şehir sahipsiz değil, nereli, ne olduğu belli olmayan insanlar birileriyle gelmişler Iğdır’a birilerini dolandırıp, Iğdır’ı parsellemeye çalışıyorlar. Kendi aralarında konuşurken de Iğdır halkına küfrediyorlar. Bu alçaklar bu şehre ihanet için yola çıkmışlardır.
 
Şunu söyleyeyim bugüne kadar sizlerden bir isteğim olmadı, hep siz istediniz bende Allah rızası için elimden geleni yaptım, yapmaya da devam ediyorum. Bu Iğdır’ın namusuna dil uzatanlara, bu ahlaksızlara karşı bizim başımızı yere eğdirmeyin, bunlara öyle bir ders verelim ki bir daha Iğdır’a giremesinler. Bu sahtekarları 31 Mart’ta sandığa gömeceğiz.” Dedi.  Haber: Ali ŞIKTAŞ

Foto Galeri
ÖCAL; 31 MART ZAFERİNE YÜRÜYORUZ ÖCAL; 31 MART ZAFERİNE YÜRÜYORUZ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası