31 Mart Öncesi MHP İl Başkanı Ateş’ten Kritik Açıklamalar

Tarih : 2024-03-29 / Kategori : Siyaset

31 Mart Öncesi MHP İl Başkanı Ateş’ten Kritik Açıklamalar

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş önemli açıklamalarda bulundu. 

“Sandığa Giderken 2 Kere Düşünelim”
MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş; “Iğdır’da yaşayan herkes şunu biliyor ki bu kente hizmet ve yatırım lazım. Bunu yapabilecek tarafın da Cumhur İttifakı olduğu aşikardır. Iğdır seçmeninin akla ve mantığa uygun şekilde hareket edeceğinden zerre şüphem yoktur. Bugün Iğdır’ın önemli sorunları var ve bunun çözümü gayet açıktır. Cumhur İttifakı olarak Adayımız Ülkü Öcal’ın başkanlığı döneminde Iğdır’ın sorunlarını inşallah tek tek çözeceğiz. Iğdır’ın stratejik önemi düşünüldüğünden daha fazladır. Birkaç yıl önce Karabağ’da neler yaşandığını hatırlayalım. Zengezur koridoru başta olmak üzere her geçen gün önemi daha da artan bir coğrafyada yaşıyoruz. Iğdır seçmeni bu gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu bölge asırlardır hayati bir öneme sahiptir. Biz Iğdır’ın yatırımlarla, iş olanaklarıyla, fiziki altyapısıyla, sosyal ve kültürel imkanlarıyla çok daha iyi yerlere gelmesini hedefliyoruz. Sandığa giden seçmenimiz Iğdır’a macera yaşatmaya gelenlere gerekli cevabı vereceklerdir. Bu kritik seçimde 1 kere değil 2 kere düşünerek oy kullanılması gerektiği kanaatindeyim” dedi.
  “Sandık Güvenliği İlk Önceliğimiz”
31 Mart seçimlerinde sandık güvenliği için tüm önlemleri aldıklarını kaydeden MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş; “Iğdır’ın ne kadar önemli olduğunun stratejik hassasiyetinin farkındayız. Bu sebeple 31 Mart yerel seçimlerinde burada yapılmak istenecek kirli hesapların karşısında hazır ve nazır biçimde duracağımızın herkes farkında olmalıdır. Sandık güvenliği bu noktada ön plana çıkıyor. Iğdır’daki tüm sandıklarda görevli dava arkadaşlarımız hem vatandaşlarımıza yardımcı olmak hem de seçim güvenliği adına ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklardır. 
 
Bu noktada her bir vatandaşımıza da büyük görev düşüyor. Özellikle oylarını kullanmak isteyen ama imkanları bulunmayan vatandaşlarımız için bizlere yapacakları bildirimle yardımcı olacağımızı belirtmek isterim. Özellikle seçim günü 3 ile sınır serhat şehrimizde huzuru bozacak davranışlardan kaçınılmalıdır” dedi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası