Ahmet Sait Sadrettin Türkan” Oy veren seçmenlere Teşekkür Etti”

Tarih : 2024-04-02 / Kategori : Siyaset

Ahmet Sait Sadrettin Türkan” Oy veren seçmenlere Teşekkür Etti”

Ak Parti’den Tuzluca Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Sait Sadrettin Türkan, Seçimi kaybetmesi üzerine oy veren seçmene teşekkür etti.

Türkan, Sosyal medya hesabında şunları kaydetti;  Aziz Tuzlucalı Hemşerilerim, çok kıymetli seçmenlerim, birbirinden değerli çalışma ekiplerim, demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerde Aziz halkımız tercihlerini bir başka adaydan yana koydu. 
 
Görev süremiz boyunca yaptığımız hizmetler göz önündedir, ancak demek ki halkımızın çoğunluğu nezdinde hizmetin bir önemi yokmuş. Oy veren seçmenlerime, çalışma ekiplerime ve halkımıza saygılarımı hürmetlerimi teşekkürlerimi sunuyorum. Görev yaptığımız süre zarfında imkanlar dahilinde hiç kimseyi boş geri çevirmedik, ayrım yapmaksızın asli hizmetlerimizi yaptık çok şükür. Herşeye rağmen bilerek yada bilmeyerek, razı edemediğimiz dost ve hemşerilerimizden başta olmak üzere helallik istiyorum, benden yana helal olsun. Tüm siz değerli aziz Tuzlucalı hemşerilerimi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum. şeklinde konuştu.  Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.