İL BAŞKANI AYAZ’DAN, CUMHURBAŞKANI’NIN RESMİNİ İNDİRME TEŞEBBÜSÜNE TEPKİ

Tarih : 2024-04-07 / Kategori : Siyaset

İL BAŞKANI AYAZ’DAN, CUMHURBAŞKANI’NIN RESMİNİ İNDİRME TEŞEBBÜSÜNE TEPKİ

Iğdır belediye başkanlığı makam odasında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin Dem partililerce indirilmek istenmesine ve hakaret edilme olayına Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz tepki gösterdi.

Yapılan haraketin çok çirkin olduğunu söyleyen İl başkanı Ali Kemal Ayaz; ”Sayın Cumhurbaşkanımızın varlığından ve resminden rahatsız olan Dem ve DBP ‘lilerin gerçek yüzünü bir kere daha görmüş olduk. Bu partiler Türk devletinden, Türk büyüklerinden ve Cumhurbaşkanımızdan rahatsız olmaktadırlar. Şunu unutmasınlar ki Türk devleti güçlüdür. Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanıdır. Söz konusu parti mensupları Cumhurbaşkanlığı makamına saygı göstermek zorundadır. Bir makamdan resminin indirilme teşebbüsü aynı zamanda bir provokasyon ve kışkırtmadır.” dedi.
 
Ayaz; “Daha seçim sonuçları kesinleşmeden söz konusu parti mensuplarının belediyeye gelerek personelleri tehdit etmeleri, talimat yağdırmaları Cumhurbaşkanımıza hakaret etmeleri, terör estirmeleri şunu göstermektedir ki, yarın o koltuğa başkan oturduktan sonra bugün yapılanın on katını yapacaklar, belediye çalışanlarını tedirgin edeceklerdir. Iğdır’a hizmet etme yerine terör estirme çalışanları tedirgin etmeyi amaçlamaktadırlar. Türk devleti her türlü hukuksuzluğa, baskıya, yıldırmaya, çalışanları tedirgin etmeye asla müsaade etmeyecektir.” Dedi. Haber:Ali  Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası