ÜLKÜ ÖCAL’DAN SEÇMENE TEŞEKKÜR MESAJI

Tarih : 2024-04-09 / Kategori : Siyaset

ÜLKÜ ÖCAL’DAN SEÇMENE TEŞEKKÜR MESAJI

Ak Parti Belediye başkan adayı Ülkü Öcal, seçim sonrası sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

 
Öcal, mesajında şunları kaydetti: Kıymetli hemşehrilerim,
 
Iğdır'ımız için çok önemli bir yerel seçimi geride bıraktık. Seçim kampanyası sürecinde samimiyetle, canla başla bizimle birlikte çalışan, bu şehrin evlatları için aynı hassasiyeti gösteren ve gönülden desteklerini sunan genci, yaşlısı, kadını, erkeği herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Seçim sürecinin ilk anından itibaren kimseyi incitmeden, hiçbir kişiselleştirme yapmadan çok kıymet verdiğim hemşehrilerim için hayata geçirmek istediğim hizmetleri anlatmaya gayret gösterdim. Gönül isterdi ki bu seçimden zaferle çıkalım, geleceğimiz için güzel düşüncelerimizi, şehrimizi kalkındıracak projelerimizi hayata geçirelim.
 
Ne yazık ki hemşehrilerimizin tercihi bu yönde olmadı. Halkımıza verdiği karardan ötürü saygı duyuyor, kimseye kırgınlığım ve küskünlüğüm olmadığını bildirmek istiyorum.
 
En başından beri dediğim gibi kazansam da kaybetsem de ben bu şehirde yaşamaya; farklı alanlarda yine hizmet etmeye devam edeceğim.
 
Seçim sonuçlarına göre halkımızın Cumhur ittifakı adaylığıma teveccühünün azımsanmayacak şekilde yaklaşık 21 bin kişi olduğu görülmektedir. Bu sorumluluk bilinciyle sandık başına giderek oylarını kullanan ve demokrasimizi taçlandıran tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
 
Seçim sonucunun ülkemize, şehrimize ve tüm hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası