ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ PROF. DR SELHATTİN ÇELEBİ İLE ‘’KARİYER SÖYLEŞİSİNDE’’ BULUŞTU

Tarih : 2024-04-26 / Kategori : Eğitim

ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ PROF. DR SELHATTİN ÇELEBİ İLE ‘’KARİYER SÖYLEŞİSİNDE’’ BULUŞTU

Atatürk Anadolu Lisesi Kariyer Günleri kapsamında yaptıkları program çerçevesinde, Iğdır Üniversitesi Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğinde, öğrencilerin çalışma yaşamı boyunca herhangi bir iş alanında ilerlemesi, deneyim ve beceri kazanması amacıyla “Kariyer Söyleşileri” düzenlendi.
 
 

Bu kapsamda Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi ve Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Hakan Güngör, Atatürk Anadolu Lisesi ziyaret gerçekleştirdi.

Burada öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çelebi, üniversite deneyimlerini öğrencilerle paylaşırken planlı ve düzenli çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Çelebi, Üniversitemizde bulunan fakülteler, yüksekokullar, meslek yüksekokullarının bölümleri hakkında da bilgiler veren Prof. Dr. Çelebi, Üniversitemizin her alanda hızlı bir gelişim sürecine girdiğini söyledi.

Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Hakan Güngör ise yaptığı konuşmada, Kariyer Merkezi olarak her türlü kariyer rehberliği konusunda öğrencilere destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Öğrencilerin Üniversitemizde derse katılma imkânı ve mesleki çalışma alanlarını ziyaret edebilmeleri konusunda yardımcı olduklarını belirten Merkez Müdürü Güngör, öğrencilerin kariyer planlama sürecinde doğru tercihler yapmalarını sağlamanın temel hedefleri olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Suat Vural, programa katılımlarından dolayı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi ve Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Hakan Güngör’e teşekkür etti ve günün anısına plaket sundu. Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

   Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ PROF. DR SELHATTİN ÇELEBİ İLE ‘’KARİYER SÖYLEŞİSİNDE’’ BULUŞTU ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ PROF. DR SELHATTİN ÇELEBİ İLE ‘’KARİYER SÖYLEŞİSİNDE’’ BULUŞTU ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ PROF. DR SELHATTİN ÇELEBİ İLE ‘’KARİYER SÖYLEŞİSİNDE’’ BULUŞTU

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.