TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ'NDEN KURBAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

Tarih : 2007-12-06 / Kategori : Genel Haber

Türk Kızılayı, yaklaşan Kurban Bayra mı dolayısıyla "İnsan hayatı kutsaldır. İlk kurban hayat kurtarmıştı. Kızılay'a bağışlaya cağınız kurbanlarınızla hayat kurtarın" sloganı çerçevesinde kampanya başlattı.

      Kampanyayla ilgili bilgi veren Iğdır Kızılay Şubesi Başkanı Veli Tabaru, Türk Kızılayının geçen yıl olduğu gibi bu yılda, İslam Dininin en önemli vecibelerinden biri olan kurban bağışını kurumsal kimliğinin getirdiği farklılıkla ele alarak, dini vecibenizin İslami kurallara uygun şekilde, hijyenik koşullarda yerinde ve zamanında yerine getirilmesini sağlayarak, kurban sevincini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faydalandığı  "yardımlaşma  seferberliğine" dönüştüreceğini belirtti.
                  Tabaru, Kampanya çerçevesinde Türk Kızılayı'na bağışladığınız kurbanlar, noter, din adamı ve veteriner eşliğinde adınız okunarak kombinalarda kesilecek. Kesilen kurban etleri tamamen hijyenik ortamda kavurma haline getirilip, Türk Gıda Kodeksine uygun şekilde  paketlenerek yurt içinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza Şubelerimiz aracılığı ile dağıtılacak ve bağışçılarımız SMS, CD ve Teşekkür Belgesi ile bilgilendirileceğini ve Kurban bedelinin, yurt içindeki vatandaşlar için 240 YTL, yurt dışından katılacaklar için ise 130 Euro olarak belirlendiğini ve kampan yanın 19 Aralık tarihine kadar süreceğini, kurban bağış  bedelinin İlimizdeki tüm bankaların 2868 nolu Türk Kızılayı Hesabına, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 nolu Türk  Kızılay Posta Çeki hesabına, İnternet üzerinden kurban bağışı menüsünü kullanarak elektronik işlemle veya 168 Türk Kızılayı Çağrı Merkezimizden yada Cumhuriyet caddesi karasu iş merkezinde bulunan Kızılay Derneği Iğdır şube Başkanlığına dernek geliri alındı belgesi karşılığı yatırabilirsiniz "dedi.
    BÜTÜN HALKIMIZI KURBAN BAĞIŞLARINI KIZILAYA
YAPMAYA ÇAĞIRIYORUZ..

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.