TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDEN EKMEK KONUSUNDA UYARI

Tarih : 2008-01-29 / Kategori : Genel Haber

TARIM İL MÜDÜR VEKİLİ AYSEL AĞAYAR, VATANDAŞLARI EKMEK ALDIKLARI FIRIN VE İŞYERLERİNİN TEMİZLİĞİNE DİKKAT ETMELERİ GEREKTİĞİ KONUSUNDA UYARDI.
  Iğdır Tarım İl Müdür vekili Aysel Ağayar, vatandaşların ekmek aldıkları fırın ve işyerlerinin hijyenine dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. 
            
                           

 Tarım İl Müdür vekili Aysel Ağayar, yaptığı yazılı açıklamada, “Kontrol Şube Müdürlüğü elemanlarımız belediye zabıta ekipleri ile işbirliği halinde fırınları denetleyerek kontrol yaptıklarını” söyledi.
            İnsanların temel yaşam gıdalarından biri olan ekmeğin, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda üretilerek vatandaşların sofralarına gelmesi gerektiğini, bu konuda denetimler yapıldığını,  ayrıca işyeri sahiplerine ve vatandaşlara da önemli görevler düştüğünü kaydetti.      
        Vatandaşların ekmek aldıkları işyerlerinde hijyenik bir ortamın bulunup bulunmadığını iyi gözlemlemelerini isteyen Ağayar, bu konudaki şikayetlerin Tarım il ve ilçe müdürlüklerine yapılabileceğini hatırlattı. 
              Ağayar, "Bizler vatandaşlarımızın kaliteli ve sağlıklı ekmek yiyebilmesi için sürekli olarak denetimlerde bulunuyo ruz. Bu denetimlerde işyerlerinin standartlar ölçüsünde üretim yapıp yapmadıkları kontrol ediliyor. Fakat 7 gün 24 saat buraları gözlem altında tutmamız imkansız. Bu konuda vatandaşlarımızın da duyarlı olmaları gerek. Özellikle gıdaların siyah poşetlere konmaması ve ekmeklerin gazete kağıtlarına sarılmaması konusunda titizlik göstermeleri gerekiyor. Bu konuda vatandaşlarımız şikayetlerini bizlere iletebilirler. Ayrıca işyerlerimiz de sürekli olarak kendi kendilerini kontrol etmeleri ve en kaliteli, en sağlıklı ekmeği nasıl üretebilirim? Çabası içerisinde olmalı" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası