KARISINI DÖVDÜ TUTUKLANDI

Tarih : 2008-02-02 / Kategori : Genel Haber

 BİR AİLE İÇİ ŞİDDET DAHA..
 Iğdır'ın Kışla mahallesinde oturan Betül  Ç. isimli bir çocuk annesi kadın kocasından önce dayak yedi, ardından sobada ısıtılmış kızgın demirle elleri ve kolları dağlandı.
           

     Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük'ten alınan bilgiye göre, Kocasından yediği dayak, gördüğü işkence üzerine önce Iğdır valisinden yardım isteyen B.Ç ardından savcılığa kocasını şikâyet ederek davacı oldu. Polis tarafından yakalanan işkenceci koca S.Ç karısına işkence yapmak, silahla tehtit etmek ve dövmek suçlarından tutuklanarak Iğdır kapalı cezaevine konuldu.
        Olayı duyan Türk Kadınlar Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Sabiha Sever, "olayı duyunca şok olduk, kadının nerde kaldığını araştırıyoruz. Dernek olarak gereken yardım ve desteği ver meye hazırız. Gerekirse avukat tutar. Bütün haklarını savunuruz. Maalesef yöremizde bu tür aile içi şiddet gören kadınlarımız çoğunlukla dışarıya yansıtmıyor. Eşine şiddet uygulayan bu tür insanlar eğitilmeli psikolojik tedavi görmelidir. Aile içi şiddete maruz kalanlar çekin meden polise ve bize başvurabilir" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.