MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN Yılın Milletvekili Seçildi

Tarih : 2012-01-26 / Kategori : Genel Haber

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN Yılın Milletvekili Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin oylarını yaklaşık yüzde 300 oranında artırarak Iğdır’dan birinci çıkartan Dr. Sinan OĞAN, Türkiye’nin en önemli Toplum Kuruluşlarından birisi olan Telekomcular Derneği tarafından “Yılın Milletvekili” ödülüne layık görüldü.

          Daha önce Türk Cumhuriyetleri, Üniversiteler, Dernekler, Vakıflar ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarından aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiren MHP Iğdır Milletvekili ve Türkiye’nin önemli düşünce kuruluşlarından TÜRKSAM’ın kurucusu ve başkanı OĞAN, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Daha önce Azerbaycan Devlet Başkanı İlham ALİYEV’den Azerbaycan-Türkiye arasındaki dostluğun gelişmesindeki çabalardan dolayı “Terakki Madalyası” alan OĞAN, Kazakistan’ın Ankara Büyükelçisi Canseyit TÜYMEBAYEV’den Türk-Kazak ilişkilerine katkıları nedeniyle de bir madalya almıştı. Geçtiğimiz yıl TÜRKSAM Başkanı sıfatıyla ve artık bu sıfatının yanı sıra MHP Iğdır Milletvekili olarak birçok televizyon programının konuğu olan Sinan OĞAN, anlattıklarıyla Türk milletinin teveccühünü kazandı.
            Telekomcular Derneği tarafından yılın milletvekili seçilen Dr. Sinan OĞAN, şu anda Siyaset Dergisi tarafından düzenlenen bir başka ankette de yer alıyor. Dr. Sinan OĞAN’ın da bulunduğu Siyaset Dergisi’nin devam eden anketi aşağıdaki linkten görülebilir.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.