Alagöz Holding Iğdırspor, birbirinden yıldız oyuncularla şampiyonluk için imzaları attırdı.
Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz; Denizlispor’dan yıldız forvet Ömer Şişmanoğlu, Bandırmaspor’un yıldız 10 numarası Kerim Avcı ve Sakaryaspor’da şampiyonluk yaşayan kaleci Furkan Köse ile sözleşme imzaladı.
Kariyerinde Beşiktaş’ta da forma giyen Ömer Şişmanoğlu, 1. ligde Bandırmaspor formasıyla harikalar yaratan Kerim Avcı ve Sakaryaspor ile 2. ligde şampiyonluk yaşayan kaleci Furkan Köse’nin transfer edilmesi, taraftarlar arasında büyük sevince yol açtı.
Başkan Cantürk Alagöz, “Birbirinden kaliteli oyuncuları kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Türkiye’de futbol piyasasında herkes Iğdır’ı konuşuyor. İnşallah 2. ligde ilk yılımızda şampiyon olarak seneye 1. lige çıkmak istiyoruz. Bu süreçte takımımıza ve teknik heyetimize güveniyorum” şeklinde konuştu. Haber: Zeki Şıktaş
Spor
Yayınlanma: 06 Temmuz 2023 - 00:00
Iğdır FK'de Transferler Devam ediyor
Alagöz Holding Iğdırspor 2. ligde şampiyonluğu hedeflemek için yeni transferler yapmaya devam ediyor.
Spor
06 Temmuz 2023 - 00:00
İlginizi Çekebilir