Kura çekimi ile 2 grupta puan usulü tek devreli lig sistemine göre yapılan müsabakalar neticesinde Beyaz Grupta Şehit Polis Nevzat ALAGÖZ Ortaokulu birinci, İlçe Jandarma Komutanlığı ikinci, Kırmızı grupta ise Esnaf ve Sanatkâr Odası Birinci, Karakoyunlu Belediyesi ikinci oldu.
Karakoyunlu Kaymakamı Kamil GÜZEL, Turnuvaya katılım sağlayan Kurumları tebrik eder, maçlarda oynayan ilçemiz çalışanlarını kutlarız, Yarı Final ve Final Maçlarında oynayacak takımlara başarılar dileyerek, yarı final ve final maçlarını izlemeye tüm il ve ilçe halkımızı davet ediyoruz.”dedi.
Çapraz eşleşme ile belirlenen yarı final ve final maçları ise, Yarı Final maçları Esnaf ve Sanatkârlar Odası -/- İlçe Jandarma Komutanlığı, Ş. Polis Nevzat ALAGÖZ Ortaokulu -/- Karakoyunlu Belediyesi arasında 19.10.2018 tarihinde 15.00 16.00 saatleri arasında oynanacaktır. Finala kalan takımlar ise 25.10.2018 15.00 - 16.00 tarihleri arasında oynanacağı belirtildi.