İçişleri Bakanlığı'nın yeni tip Koronavirüs (covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yayımladığı şehir içi toplu taşıma araçlarına yönelik genelgeye göre kapasitelerinin yarısına kadar yolcu taşımaya başlayan minibüsler , Iğdır merkezde polis ve zabıta ekiplerince denetlendi.
Genelge kapsamında Iğdır Merkez ve Devlet Hastahanesi güzergahında çalışan minibüsler, kapasitelerinin yarısı kadar yolcu kabul etmeye başladı.
Kapasitelerinin yarısı kadar yolcu alma hakkı bulunan minibüslerde ekipler ayakta yolcu tespit etti. Ayakta 1 yolcu olduğu görüldü. Minibüs şoförüne Kabahatler Kanunu’nun 32.maddesine göre 104 TL idari para cezası uygulandı. Kurala uygun giden minibüslerde ise Zabıta ekipleri yolculara sosyal mesafe, Maske kuralını hatırlattı.
Genel Haber
Yayınlanma: 10 Eylül 2020 - 00:00
Yasak dinlemeyen şoförlere para cezası
Iğdır’da Zabıta Ekipleri ve İl Trafik Polisleri ile ortaklaşa otobüs ve minibüsleri denetledi. Kapasitelerinin yarısı kadar yolcu alma hakkı bulunan minibüslerde ayakta yolcu taşıyan sürücülere 104 TL idari para cezası uygulandı.
Genel Haber
10 Eylül 2020 - 00:00
İlginizi Çekebilir