Okul Sporları Masa Tenisi Müsabakları Son Buldu

Tarih : 2015-12-18 / Kategori : Spor

Okul Sporları Masa Tenisi  Müsabakları Son Buldu

            2015–2016 Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı faaliyet Programı çerçevesinde Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları 21 Okuldan  84 sporcunun katılımı ile 14-18 Aralık  2015 tarihinde  Gençlik Merkezi  Spor Salonunda yapıldı. 

 

        Müsabakalar sonunda Genç Erkekler Kategorisinde  Mev Anadolu Lisesi , Genç Kızlarda İMKB Anadolu Lisesi rakiplerini yenerek İl Birincisi Oldu.  
        Müsabakalar sonrası Kupa töreni yapıldı. Takımlara Kupa ve madalyalarını Iğdır  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU,  Spor Şube Müdürü  Ali Durna Masa Tenisi İl Temsilcisi  ve Okul Sporları İl Temsilcisi  tarafından verildi.  
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU  “ Bizlerin hedefi ve amacı öğrencilerin okul sporlarına daha çok katılım sağlayarak  ilgi göstermesidir. Müsabakalar sonunda il birincisi olan takımlar bizleri ileri ki günlerde yapılacak olan gurup müsabakalarında temsil edecekler. Şimdiden tüm sporculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.