GENÇLİK MERKEZİMİZ “HADİSLE YEŞEREN GÖNÜLLER” ÖDÜL TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ…

Tarih : 2016-05-07 / Kategori : Genel Haber

GENÇLİK MERKEZİMİZ “HADİSLE YEŞEREN GÖNÜLLER” ÖDÜL TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ…

          Saatler kanatlıdır ve zamanın sahibine uçarlar. Zamanın sahibi şüphesiz Allah’dır. Bütün organlarda olduğu gibi o da, Allah katında bizim kendimizi nerede, ne şekilde geçireceğimizi haber vererek bu konuda şahadet edecektir. Yaşanan ve giden zamanı geri getirmek imkânsızdır. Öyle ise bize emanet edilen zamanı en iyi şekilde kullanmalıyız.

 

      Iğdır Gençlik Merkezi ailesi İlim Yayma Cemiyeti, Anadolu Öğrenci Birliği, Ensar Vakfı ve Yeni Dünya Vakfı ortaklığı ile başlattığı “Hadisle Yeşeren Gönüller” 40 Hadis Yarışması Sınavı sonunda zamanı kendileri için değerli kılan ve dereceye giren gençlere Eğitimci Yazar Sait ÇAMLICA’nın konferansı ve İmam Hatip Ortaokulu Mevlana Sema Gösteri Grubu sonrasında ödülleri takdim edildi.
    Lise kategorisinde (14-18);1’inci Özcan İZCİ (Sosyal Bilimler Lisesi) (Tam Altın) 2’nci Edanur KAÇAR (MEV Anadolu Lisesi) (Yarım Altın) 3’üncü Berivan SEVİNÇ (İMKB Anadolu Lisesi) ( Çeyrek Altın) Vali Davut HANER tarafından takdim edildi.
    Üniversite kategorisinde (19-29); 1’inci Mustafa TUNÇ (Tam Altın) 2’nci Ayşe BAŞKURT (Yarım Altın) 3’üncü Esma TUNCER ve Nizamettin KUTLU’ya ( Çeyrek Altın) ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sayın Emin ERDEM takdim etti.
    Daha sonra ilk 10’a giren gençlerimize ise ödülleri Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU tarafından takdim edildi.
     Ayrıca, Eğitimci Yazar Sait ÇAMLICA’ya, günün anısına itafen İlim Yayma Cemiyeti ve Anadolu Öğrenci Birliği tarafından “Karabağ” kilimi hediye edildi. 
    Gençlik Merkezi ailesi “Hadisle Yeşeren Gönüller” projesine son verirken yeni projeler ile Iğdır gençliği için çalışmalarına hız katarak sürdürmeye devam ediyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.