BİR ŞEHİDİMİZİ DAHA TOPRAĞA VERDİK

Tarih : 2016-08-03 / Kategori : Genel Haber

BİR ŞEHİDİMİZİ DAHA TOPRAĞA VERDİK

 15 Temmuz FETÖ darbe kalkışmasında yaralanan ve önceki gün şehit düşen Iğdır'lı Özel Harekat Komiseri Bülent Yurtseven toprağa verildi.

 

    15 Temmuz Fetö terör örgütünün ülkeyi ele geçirmek için düzenlediği terör saldırısında, hemşerimiz Bülent Yurtseven, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında görevliydi.  FETÖ'nün kahpe saldırısında ağır yaralanmış, iki ayağı kesilmişti. Atılan bombalar şehitlerin vücutlarını tarifi mümkün olmayacak düzeyde yakmış, hatta bir rivayete göre o atılan bombaların tahrip gücü çok kuvvetli olması sebebiyle bilinçli olarak kullanılmıştı. O gün orada görevli bulunan yüzlerce Özel Hareketliden birisi de Iğdır'ın Küllük Köyü nüfusuna kayıtlı hemşerimiz Bülent Yurtsevendi. Kendi devletinin silahıyla, bombasıyla ağır yaralandı ve hayata daha fazla tutunamayarak hakka yürüdü.  
                Şehit Bülent Yurtseven bir Azerbaycan Türküydü. Hani şu her fırsatta hakaret edilen, dışlanan, ötekileştirilen Şia'lar var ya, onlardan birisiydi. Cenazesi bu yüzden önce Ankara Keçiören Allah'u Ekber camisine götürüldü ve cenaze namazı kendi içtihadına göre kılındı.  Cenaze namazı kılındıktan sonra, protokol gereği Ankara Kocatepe camisine götürülen şehidin cenazesi buradan dualar eşliğinde  Cebeci şehitliğine götürülerek defnedildi.
                Merhum şehidimiz Bülent Yurtseven, Bülent Aydın ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.