Iğdır Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Tarih : 2017-05-10 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

           Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen üniversitemizi tanıtma ve aday öğrenciler ile yakından iletişim kurabilmek için lise öğrencilerine yönelik tanıtım günleri başladı.

 

           Tanıtım günleri kapsamında ilk olarak İMKB Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri okulun rehber ve matematik öğretmenleri eşliğinde, hem Iğdır Üniversitesi kampüslerini yakından görme, hem de üniversitenin yetkili personelinden fakülteler, yüksekokullar, meslek yüksekokulları ile diğer akademik birimler ile ilgili bilgi alma fırsatı buldular. Böylece öğrenciler, tercih yaparken akıllarında soru işareti kalmadan, daha bilinçli bir şekilde tercih
yapama fırsatını yakalamış oldular.
         Iğdır Üniversitesi kampüsünü gezen öğrenciler, yeni oluşmaya başlayan yerleşkede birçok yeniliklerin yapıldığı görerek, beğenilerini belirttiler. Bilhassa, yeni eğitim mekanları, sosyal yaşam üniteleri, mediko-sosyal kompleksi, kapalı spor tesislerinin yanı sıra diğer sportif faaliyet alanlarını ilgi ile takip ettiler. Birçok öğrenci, gördükleri karşısında hayran olduklarını, tercih yaparken mutlaka Iğdır Üniversitesini tercih edeceğini belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.