GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZ..ÜYELERİMİZLE BİR PROJEMİZİDE SONUÇLANDIRDIK..

Tarih : 2017-06-07 / Kategori : Genel Haber

GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZ..ÜYELERİMİZLE BİR PROJEMİZİDE SONUÇLANDIRDIK..

          Iğdır Ticaret Odası Başkanı Kamil arslan, SERKA destekli TRA2/17/TD/0003 numaralı projemizin startını 15/05/2017 tarihinde vermiştik üyelerimizin katılımı ile bugün projemizi sonuçlandırdık.”dedi.

 

        Arslan, Odamıza başvurup randevu alan yaklaşık 50 üyemize birebir danışmanlık hizmeti verdik.Projemizin eğitmeni Rahim Aladağ 10 gün sahada üyelerimizle biraraya geldi.
       Üyelerimizi ziyaret ederek 10 gün boyunca günde asgari 6 saat aktif olarak faaliyet göstererek Firma başına ortalama 2 saat ayrılarak Toplam da en az 30 firma ile görüşme hedeflenirken yaklaşık 50 üyemize kurumsallaşma, Ajans hibeleri, şirketlerde SWOT, SEO Arama motoru optimizasyonu reklamları, markalaşma, TKDK ve diğer devlet destekleri Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB ‘i detaylı anlattı. 
      KOSGEB kaydı olmayan firmaların KOSGEB kaydı olan firmaların da güncellemeleri yapıldı .Yapılacak bu danışmanlık hizmeti ile üyelerimizin iş hacmini ve katma değerini artırmayı hedefledik ve Böylece üyelerimize birebir danışmanlık hizmeti vermiş olduk. Projemize katkı da bulunan üyelerimize sonsuz teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.