Kamu Üniversite İşbirliği Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2017-06-12 / Kategori : Eğitim

Kamu Üniversite İşbirliği Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği(KÜSİ) yönetim kurulu toplantısı Iğdır Üniversitesi Suveren Kampüsü Rektörlük binasında yapıldı.

 

      Toplantı  Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma başkanlığında planlama ve geliştirme kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. KÜSİ çalışmalarından sorumlu Vali Yardımcısı Harun Yücel, Bilim Sanayi Teknoloji Iğdır İl Müdürü Mehmet Kanyar, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Gökçen Turan, Iğdır Serka Müdürü Burak Aydoğdu, Iğdır KOSGEB Müdürü Eyüp Taşkın, Iğdır Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hakan Aras, Iğdır TSE Temsilcisi Arif Vural, Kamu Sanayi İşbirliği Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Haktan Sevinç ve Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı KÜSİ il temsilcisi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Korkmaz’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda tanışma, değerlendirme ve gelecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
    Toplantıda KÜSİ paydaşlarının rolleri görüşülmüş olup Iğdır İli için Rektör Prof. Dr. Alma’nın bölgeye istihdam sağlamak ve bölgeyi geliştirmek amacıyla yaptığı çalışmalar dile getirildi. Toplantı sonucunda, sanayicilerin de katılımı ile hem KÜSİ paydaşlarının rollerinin sanayicilere aktarılacağı hem de sanayicilerin paydaşlardan beklentilerinin belirleneceği bir organizasyonun yakın bir zamanda yapılmasına karar verildi. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası